Nuostabus technologinis laimėjimas kritikams kelia baimę – Kinijos „super kamera“ gali žaibiškai rasti taikinį tūkstantinėje minioje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-10-03 13:33
"Pažangioji kamera aprūpinta <..> ir debesų kompiuterijos technologijomis" - ir vėl ta pati istorija. Rašo, kad tik rašyti. Tipo, kreipiasi į webservisą, kuris yra AWS'e? "..tuo pačiu metu jį nufotografuoti bei nufilmuoti. Ir tai padaroma kone akimirksniu." - man vienam šie sakiniai kažkaip keistai skamba? Draugas buvo kašio čempionate šiemet, tai tikrai patvirtino, kad "saugumas" ten tikrai žiaurus. Visur tikrinimai, patikrinimai, pirštų antspaudai, pasų kontrolės, pinigų kontrolė ir t.t. O dėl Orvelo "1984-ieji", tai Londonas jau seniai tokius bajerius naudoja, tik tyli. PS Beje, nuostabi knyga, visiems rekomenduoju.
qriuqriu 2019-10-03 20:41
kašis ten ne prie ko, paeme del futbolo chuliganu isvystyta ta sistema, pliusu yra (banditus sugaudys pavirsiuj), bet minusu daugiau, jei 20amziu paziuret kiek revoliuciju buvo? socialiniam lygmeny, tokie kaip Lenonai Hendrixai, Zioplyte pagaliau (apie pankelius nekalbu) kiekvienas is ju savo matomo pasaulio revoliucija dare, o dabar jau paauglystej bus sistemos paskelbti nuskalteliais, nes standarto neatitiko, biski maištingi, kuriuos sistema seks pastoviai, o knyga yr klasika, kiekvienas save gerbiantis, netgi nemegstantis tokio zanro turetu apsiviest perskaitydamas