6 mlrd. eurų investicijos, augančios gamybos apimtys ir „aukščiausias meistriškumo lygis“ – Porsche“ paviešino detalų vaizdo įrašą, kaip naujoje gamykloje pagaminamas „Taycan“ ir jau žada pigesnę elektromobilio versiją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-10-09 20:57
reikšmę žino žaidimų mėgėjai ir žaidiminių PC surinkinėtojai/derintojai ir visi kiti inžinieriai. PS. Vistiek gavo "malkų"? nuo "elektrinio šeimyninio sedano" PPS. Uždėjau pliusą straipsniui, nes konkurencija yra gerai, net jei konkurentai tavo mėgiamą brandą daro per visus galus.
AAA000 2019-10-09 21:47
na variklis uz bmwi3 tikrai geriau surinktas siaip nieko normalaus apie agregatus neparodyta. ir neaisku ar vien akumas normaliai nusiima atskirai is surinktos auto. nes panasu tektu lupt su visais agregatais. laizymai ir sokinejimai apie kebula ispudzio man nedaro. jei ten puse islaidu vien kebului ir 5% uz zenkliuka - tai smarkiai pervertintas auto. perteklinis komfortas manes irgi nelabai domina. realiai domintu tik darbinis elektromikrofurgonas ir elektrokasikas vietiniams vazinejimams. o cia nei sis nei tas ir dar uz brangiai... elektrokasiku jau yra. elektromikrofurgonu be japonu beveik ne... nu gal ww isleis koki savo elektrotransporteri...
immortallt 2019-10-09 22:52
Optimizuoti - nebūtinai kokybės nenaudai. Optimizuoti gali kaip tik padidinant kokybę, nes sumažėja paklaidos, nelieka bottle-neck gamybos linijoje ar pan.
HardAxe 2019-10-11 10:00
Gavo malkų praktiškai visur, dabar ištraukė kozirį ir kala Teslai žemiau juozmens - rodo savo optimizuotą surinkimo liniją