„Mes visada būsime kietesni [už Tesla]“: „Porsche“ vadovo mintys apie „Tesla“, padėka Elonui ir kodėl nesulauksime elektrinio „911“, bet hibrido – galbūt (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arunas1948 2019-10-14 07:02
Kiek pamenu kai ivede akciza kurui sake visi pinigai bus keliams, is pradziu taip ir buvo, po to biudzete pradejo trukti pinigu, laikinai paeme is kuro akcizo bet tapo norma, dabar gal 55 procentai kuro akcizo papuola i biudzeta, keliai palauks.
HardAxe 2019-10-14 12:23
jei dauguma ir pereiks prie el automobilių tai tam tikro porche modeliai važiuos benzinu tol, kol bus galima jo įpilti. Tai nėra automobilis, kurį žmonės perka praktiškumo sumetimais. Dėl lyginimo... Kai išėjo iphone verslininkai juokėsi, kas gali norėti telefono už 500usd be fizinės klaviatūros?! Kaina didesnė už verslo klasę, o rinka - consumer. Prisijuokė...
immortallt 2019-10-15 23:05
Šiaip porsche nėra tie, kurie perkami dėl kolekcionavimo, būtent perkami važinėti kasdien. Na bent jau dauguma modelių. Taip, galbūt laikys keletą modelių su benzinu, nes visada atsiras tokių, kurie nepripažins elektros, nes nebus važiavę ar prisigalvos chemtrail'us ir pan. dalykus. Beje, tiems, kurie yra geriausi, niekada nereikia girtis. Kai nesi geriausias ar bijai, kad nesi geriausias - tada visiems reikia girtis ir aiškinti. Čia kaimiečių sindromas. Pvz. iš Kauno nuolat ateinančios frazės kaip "Ir Kaune galima gyventi", "Kaunas baigia Vilnių pralenkti" ar dabar iš kojų verčianti frazė "Geriausi kauniečiai specialistai niekada nesikels į Vilnių" (suprask, kad geriausi kauniečių specialistai būtų prasti Vilniuje, todėl ir nesikeltų)... Taip ir čia šita frazė skamba. P.S. AndriusW, taip, nerealiai konstruktyvu ir pagrindi savo argumentus, ačiū už tavo išmintį (čia apie iš vienos vietos traukiamus skaičius ir bandymą kažką sumenkinti, kai turbūt net nesi važiavęs elektromobiliu).
iPienius 2019-10-21 21:29
idomu, ka kalbes, kai iseis Tesla Roadster. ir jo kaina bus panasi i Porsche...