Mintyse jau palaidojote mechanines transmisijas? „Porsche“ nustebino JAV rinką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-11-01 18:47
Užskaitau. Mane užknisa kitokio plauko vairavimo entuziastai, kurie uškiša be posūkio, paskui nardo tarp eilių be posūkių, dažnai užkiša iš dešinės juostos kuri skirta lėtėjimui/greitėjimui, arba kaip papildoma atskirta ištisine linija. Kaip taisyklė jie vairuoja visomis penkiomis galūnėmis ir posūkį įjungti nebėra su kuo ir su 1-2% smegenų pajėgumo, o teisės pirktos maximoj. Dar prieš metus ar du tokių "vairavimo entuziastų" buvo koks 1-2 iš 100, tai dabar 5+ iš 100.
Kyborg 2019-11-02 00:46
Pas tave kažkokia atvirkštinė logika. Tu teigi, kad posūkių nerodo tie kurie vairuoja automobilius su mechaninėmis pavarų dėžėmis ir taip pat teigi, kad tokių nerodančių posūkius daugėja. Tačiau visiems žinoma, kad automobilių su mechaninėmis mažėja. Tad jei jau bandyt įžvelgt sąryšį, elementari logika sako, kad kaip tik persėdę ant automato vairuotojai rečiau rodo posūkius. Aš vis dėl to manau, kad tai susiję su vis didesniu transporto priemonių automatizavimu. Naujesnių automobilių vairuotojams nebereikia perjunginėt bėgių, šviesos ir valytuvai įsijungia patys. Vairuotojai teminko gazo, stabdžio pedalus ir sukioja vairą. Belikęs dar vienas darbas - posūkių rodymas. Tad ar vis dėl to nėra taip, kad kai kurie vairuotojai tiek pripranta prie paprastesnio automobilio valdymo, kad nebesivargina ir posūkius rodyt?
bahuriux 2019-11-02 06:20
Turėjau galvoj vairuoja kaip durniai ne vairavimo entuziastai, bet "vairavimo entuziastai" ir su visom "penkiom galūnėm", nes reikia ir rūkyti ir teleconą maigyti ir tt., reikėjo kabutes uždėt. Ir kaip taisyklė "vairavimo entuziastai" laksto kaip be galvos ir taip lyg kelyje būtu vieni su suv, bmv, didesnėm audi ir pan. dažniausiai tokios auto ir yra su automatinėm pavarų dėžėm. Vien dėl tokių idiotų, rankinis vairavimas bus uždrausts iškart kai tik atsiras patikimi autopilotai.