Pristatytas naujas išmanusis „Redmi Note 8T“: jau su NFC ir kiti skirtumai bei panašumai lyginant su „Redmi Note 8“  ()

„Xiaomi“ pasižymi ypatingu talentu sparčiai plėsti savo išmaniųjų telefonų asortimentą, o kai kurie iš jų itin išpopuliarėjo. Tarp pastarųjų galima rasti ne vieną „Redmi Note“ serijos atstovą, o dabar jų šeimoje pasirodė dar vienas modelis - „Redmi Note 8T“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesą sakant, tai yra gerai žinomas „Redmi Note 8“, kuris debiutavo Kinijoje rugpjūčio pabaigoje, tačiau su viena kai kam svarbia naujove – NFC moduliu.

Spalvų paletėje buvo padaryti nedideli pataisymai. „Redmi Note 8T“ ateina į pasaulinę rinką pasidabinęs trimis spalvomis: pilka, mėlyna ir balta.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,3 colio IPS ekranu su FullHD+ skiriamąja geba, kuris užima 90% priekinio skydelio. Ant „smakro“ vis dar tebėra įmonės prekės ženklas, kuris daugeliui atrodo nepatraukliai. 

Viduje darbuojasi „Snapdragon 665“ ir 4/6 GB RAM derinys. „Redmi Note 8T“ arsenale yra 64/128 GB talpos atminties modulis, 4000 mAh baterija, 13 megapikselių „asmenukių kamera ir 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP jutikliai, išdėstyti eilute galinėje telefono pusėje. Priekyje ir gale korpusas padengtas stiklu. Pirkėjai taip pat gaus pirštų atspaudų skaitytuvą, C tipo USB jungtį ir 18 W greito įkrovimo technologiją.

Jei Kinijoje gamintojas paprašė 140 USD už „Redmi Note 8“ su 4/64 GB atminties, tai Europos vartotojams siūloma sumokėti 199 eurus už prabangą turėti NFC modulį. Modifikacija su 4/128 GB talpa mūsų žemyne kainuos 229 eurus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()