Ir šito mes visi taip laukėme? Elonas pristatė elektrinį „Cybertruck“ pikapą: puikios specifikacijos, labai gera kaina, bet šokiruojantis dizainas nepaliko abejingų – akcijų krytis ir šėlstantys internautai (Foto, Video ir memai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2019-11-23 15:19
Dizainas skonio reikalas, koks nors DeLoarian ar Countach gal irgi kažkam negražūs, o man gražesni nei 99.99% autolaužo keliuose Vat jei specifikacijos nemeluoja kas po to gali pirkti kokį nabagą kaip klasikinį Leaf'ą - parametrai geresni, nuolaidos kitų vairuotojų sąskaita tokios pačios, nors tai ir didžiulė beveik 6m ilgio daržinė
AAA000 2019-11-23 17:34
tu primesk - sita darzine dar ir pusiau nerudija va cia tai bus topas.
Arunas1948 2019-11-23 17:52
Muskas durija visus su Marsu, pasirodo ir su dzipu, langai duzta nuo metamo guolio, galejo nors pristatymui nesismulkinti, bet mato kad zmones durni kam islaidaut.
bahuriux 2019-11-23 20:14
Juk fiat multipla kažkas vistiek pirko ar ne? Kodėl, kam riekėjo pirkti šlykščią mašiną, negi nebuvo alternatyvų? Jei ne pirkėjai niekas būtu net nežinojęs kad tokia bjaurybė egzistavo? Manau kad dėl dizaino tam tikra, bet netiesiogine prasme Elonas patrolino visus, su kažkokiais užslėptais motyvais kurių galbūt nelabai kas supranta. Nemėgstu daržinių su ratais, bet jei ta daržinė būtu iš neržaveikos 100% ir tarkim kokiais +5000$ prie kainos, tai jis nespėtu jų gaminti skandinavijos rinkai. Aišku po tam tikrų dizaino pakoregavimų.
Dario 2019-11-23 20:36
Gal gyvai atrodys geriau. Bet man asmeniskai patinka kad bus versija su 500miles range (čia kosmosas), nerudijancio plieno skardos, kas yra super cool, nerudys prabraukus dazus į krūmus, ir pakaba, yra video kut važiuoja nelygiu keliu, matosi kad plaukia, man čia pliusas. Aišku išvaizda.... tiesiog uzknistu visų žvilgsniai, draugų klausimai ar nesergu... Juk žmonėms nepaaiskinsi kad tau tik svarbu praktiškumas ir kad užpakalį perveža iš taško A į B... Bet vistiek, čia USA tinkai skirtas dalykas, abejoju ar pardavines EU.
AAA000 2019-11-23 20:43
tau cia problema? atsiplukdysim apie 2-3k€ viskas tekainuoja.
lizunas 2019-11-23 22:44
Nežiūrėjau pilno pristatymo. Bet ar Elonas sakė, kad tas nedužtantis stiklas bus naudojamas durelių ir priekiniui stiklui? Man atrodo, ji dės stogui, nes koks saugumas, kai įstrigęs negali išdaužti durų lango.
Berserkas 2019-11-23 22:45
Jeigu būtų pristate juodos matinės spalvos, manau visi kitaip būtų reagave
Berserkas 2019-11-23 22:46
Nu Amerikoje apsauga nuo 9mm nėra kvailas sprendimas Visgi pagalvojus ką gauni už tokią kainą tai tikrai, verčia susimąstyti.
laimius 2019-11-23 23:45
Jis jau turi 150k preorderiu. Tai nemanau kad dizaina drastiškai keis. Iš kitos puses MB G klase irgi perka ir moka daug, nors man ji baisi visom prasmem. Tad skonio reikalas. Oriprasim jei kas. Gal po kelių metų tik tokias ir pirks
House_of_gold 2019-11-24 09:34
Dizainas — skonio reikalas, man pvz nepatiko model Y, tačiau šis visai nieko, primena bladerunner 2049 dizainą ar kažką panašaus. Man tik įdomu kaip dėl avarijų testų bus, nes Model 3 tai labai gerai pasirodė saugumo standartuose.
amas 2019-11-24 12:44
Atrodo tobulai. Jis pasirodo skaito mano komentarus kažkada čia rašiau kaip turi atrodyt gera mašina. Visi tie "dizaineriai" šūdo krūvikės. Padarei keturkpę dėžę su gerais parametrai ir viskas, gamink nors ir šimtą metų. Neržaveika tai čia kaip suprant tik išorė, o gal mažai gilinaus. Bet pagal tą kūjo testą, tai čia kažkoks kompozitas. Nes nuo kuvaldos žymės būtu likė ir 2-3mm storio plokštės, ko net ir tokia daržinė nepavežtu. Tik va nemanau, kad Tesla bus kokybės etalonas. O Mersas kaip ir kiti senai kiniečių. Visi kurie pradeda kept dizainus kas keli metai yra verti užmiršties. Nes nauja išvaizda reikalinga tik pardavimų didinimui. Jei pardavimus didini pakreivaliotom lempom, vadinas šūda mali kitose vietose. Šūdo malimas niekaip neasocijuojas su kokybe. Jei daromas naujas automobilio modelis nėra susijęs su naujų technologilų diegimu, kurios jau nebetelpa senajame, pirkėjas gaus suprastėjusę kokybę, čia yra neginčijama taisyklė.
ISG 2019-11-24 12:51
Tai tik irodo kokia aviu banda yra zmones. Perka apple telefonus, dabar atejo tesla eile. Jeigu sita bjaurybe butu pristates bent koks kitas gamintojas - sita gelda ISKART butu pasmerkta, bet dabar, kadangi tai Tesla, - tai futuristinis dizainas. Baikit juokus, sudas cia, o ne dizainas. Ne veltui kaina, kai tokiom spec. yra tokia maza. Tiesiog deze su baterija ir el varikliu. Viska daro Tesla zenkliukas. Idomu kokie butu komentarai jei tai butu naujoji Niva. Neblogai atrodantis futuristinis dizainas yra ovz Peugeot E Legend. Bet aisku niekam neidomu, nes tai ne Tesla
TadasSurgailis 2019-11-24 13:41
Pritariu ISG. Tegu tas Cybertruck nuvažiuoja ir 2000 km ir lenkia 911, bet tikrovė yra ta, kad jis baisus tiek išore, tiek vidumi! Toks vaizdas, kad dizaineriai turėjo tik liniuotę. Ok... kiekvienam savo, bet čia Musk'as turbūt visus mausto ir daro marketingą... Keturratis gal ir būtų vertas dėmesio...
immortallt 2019-11-24 14:58
Na ne visi mašiną perka tam, kad gražiai atrodytų. Kiti perka tam, kad atliktų savo darbą. Koks kitas, kad ir VDV pick-up truck gali prilygti pagal parametrus? Kitas dalykas, dėl šito dizainio, Tesla gavo reklamos turbūt jau daugiau nei už milijardą, visi kanalai užkimšti, kur benueisi, visur Tesla, ir net po kelis straipsnius. Pilnai gali būti, kad pasiūlys alternatyvų dizainą.
AAA000 2019-11-24 16:28
ka tu supranti. jei su tokia darzine lenksi visokius dizaineriskus porshe ir mersus, tai cia bus dvigubas kaifas o dar ir pigi tacke - tai trigubas o kai pusiau nerudijanti - tai nebaisu ir parkuotis biski pabaksnojant kitus auto vieni pliusai. as sutinku moket buten uz technologines galimybes. visokius autopilotus, gera akumu sistema, kokybiska mechanika, gera remontuojamuma, mazgu standartizacija ir pan. o moket uz dizaina ar spalvas palikciau proto ubagams. man pvz, jei nauja auto kokius 3k€ butu pigiau - imciau net nedazyta. nerudijancio plieno spalva pakankamai gera kad dar ten dazyt kazka. ir tokiu kaip as manau yra daug. kur neperka kas nebutina. BET NESIULO!!!
amas 2019-11-24 16:47
Man patinka dėžė ir viskas b*by dėjau kad taj tesla, ir kaip minėjau jų kokybė yra arti nyvos ir šeip ten visokių šūdu pilna. Bet šitos mašinos dizainas yra tobulas. Ir viskas čia turėtu būt mašinu dizainėriu baigtis. Nes jie blet veltėdžiai ir niekam nereikali gi. Visos mašinos turėtu taip atrodyt tik mastelį reiktu pritaikyt. Dizainar reikali gas tik tam, kad atitiktu funkciją ir ergonomiką, visa kitai yra šūdo krūva. Dar bl*t pabandyki įrodyt, kad mašinų tiurligas turi kažkokią esmę ir vertę, sopleriai, buferiai ir kitos palsmaskės. Turi būt patogu aero dinamika dar, visi kiti daiktai aliekantys kažkokią funkciją turi būt tik tam, kad funkciją atliktu, lempos pageidautina apvalios ar kaip čia paliga viena. Ir viskas. Tai yra tobula ble. Nesu tikras tik dėl erfonomikos, nes tai tik išbandžius galima teigti. Tai va kyla klausimų dėl priekinio stiklo padėties. Jo forma tobula, tiesiog plokščias, bet va ar kakta nesirems akštesniems, ar bus saugu avarijos atveju. Net tas standumas kelia klausimų dėl saugumo. Nesamt deformaciju, kaip išspręstas saugumas avarijos atvėju, nepavers, bisų viduje fašu. Čia yra daug klausimų, bet dizainas yra tobulas. Jei tai būtu nyva, ar kad ir renuškė, smarkia abėjočiau ar tai serijinis dauktas. Čia yra kažkoks šansas, kad tai bus realu. Ir blemba gatvėj pamatės pulsiu fotkint.
jull 2019-11-24 17:10
Is kur tokia info? 100% merso priklauso Daimler AG, Daimler AG didziaja dalim priklauso instituciniams investuotojams, kazkoks kinietis ne taip seniai yra papirkes ar tai netoli 10% akciju.
ISG 2019-11-24 19:28
Na, tai sveikinu, tu esi urvinis zmogus, arba paprasciau tariant, kaimietis, runkekis, bomzas ir tt... Per visa savo egzistencija zmonija bando savo gyvenima padaryti grazesni, kitaip tariant - estetiskesni. Pvz man yra svarbu, kad mano masina butu man grazi, butas ar namas grazus, graziai irengtas, kad miestas kuriame gyvenu butu grazus, zmona ar drauge grazi, testi galima iki begalybes. Kadangi tau svarbu tik tai kad daiktas atitiktu savo paskirti, labai idomu butu pamatyti kaip atrodo tavo gyvenimas. Nors siaip nelabai idomu... neveltui visi sukinka kad sita gelda atrodo kaip is postapokaliptinio filmo. Na, problema tik tame, kad kolkas mes negyvenam postapokaliptiniame gyvenime, taigi norisi ne tik funkcionakumo, bet ir grozio. O tau, as linkiu sekmes. Siaip manau jei sumoketum kokiems ktu studentams, tau uz tokius pinigus padarytu dar funkcionalesne deze su akumu
bahuriux 2019-11-24 20:04
Man visai pusėtinai atrodo ta daržinė, bet čia pavarė gerų meme. https://www.sfgate.com/news/article/Cyb ... o-18648894