Minint 25-tąjį „Playstation“ gimtadienį: ko tikėtis iš būsimojo „PS5“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-12-06 16:20
Galbūt atrodo neįtikinamai, kad nebebus konsolių, tačiau pagalvojus, jeigu kita konsolė išeitu 2027m. tai iki to laiko 5G bus visur (ir jau bus koks 5G+), namuose internetas bus dar greitesnis, mažesnis atsako laikas, nors galbūt žmonės tiesiog pereis prie 5G nuo šviesolaidinio. 7 metai labai daug technologijoms. Vien pagalvojus prieš 7 metus kokie buvo telefonai, lyginant jų galingumus, lyginant senus ir naujus kompiuterius, kiek naujų įrenginių atsirado iki šiol nenaudotu. Va, kas man įdomu būtų tai nešiojamas vertėjas veikiantis be interneto ryšio, labai tikslus su "DI" ir verčiantis ne tik į tekstą, bet ir į garsą su labai panašių akcentu į tą kalbą. Pasiėmi ir visur pasaulyje gali susikalbėti, net jeigu abi pusės nežino tos pačios kalbos. Po to nuo jų tikriausiai būtų pereinama prie ausinukių, o po to implantavimas į žmogų. Vat nuo tada pasaulis lyginant su dabartiniu būtų labai skirtingas. Kad ir kaip norėtu kažkas, globalizacija neišvengiama. Ir tai būnu bene paskutinis etapas žemėje.
dainius.tamošaitis 2019-12-06 18:43
toks dalykas kaip vertejas jau yra askiu kalbiu pasrinikimas dar nera didelis . bet jau su kaikurais zmonemis galima susikalbeti
Berserkas 2019-12-06 22:18
Na, aš kalbu apie tai jog tarkim nemokėdamas kalbą, galėčiau išvykti, kad ir Saudo Arabija, Kinija ar dar kur ir susikalbėti lengvai neturėdami bendros žinomos kalbos. Aišku aš čia random šalis paėmiau, bet gi dabar nesimokinsi japonų kalbos vykdamas ten, o jeigu dar kur nors tai ir jų kalbos. Vis gi, ne visur anglų kalba yra populiari. O ateityje dar labiau patobulėjus techonologijoms būtų galima dar labiau sumažinti dydį ir padaryti vos ne kasdieninį prietaisą kaip kokias ausinukes. Aš nekalbu apie tai jog visus skaičiavimus atliktų debesyse, kalbu jog čia pat dabar, nepriklausomai ar yra ryšio, ar nėra. Be jokio vėlavimo ir pnš. Vis gi normalus belaidis internetas ne visur yra, o kur dar kalbėti apie skirtingus dažnius, taip pat reikėtų pastoviai įsidėti tos šalies Sim kortele (nes ne visur palaikytų "universalią"). Ir dar tam, kad nusipirkti, reikėtų vargti ir pnš, jeigu šalies kultūra visai kitokia, kalba ir t.t. Aišku tiems kas gerai pabūti paplūdimyje ir viešbutyje tai ten gali susikalbėti ir "turistų" kalbomis.
dainius.tamošaitis 2019-12-08 14:28
yra realiu laikiu veikentys vertejai kaip jie veikia nezinau bet sukurta jau