JAV Sausumos pajėgos testuoja „stebuklingą“ taikiklį, su kuriuo kiekvienas šūvis pasieks tikslą: kaip tai įmanoma?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2020-02-04 19:33
man cia is karto kyla toks klausimas. Kiek esu saudes, mane moke, kad gaiduko nuspaudimas turi but derinamas su kvepavimu, t.y. issaunama, kai ikvepi ir trumpam "sulaikomi" plauciai. O cia sistema bus aktyvuojama, bet suvio procesas bus atliekamas nezinia, kada.
SaMaras 2020-02-04 20:02
Na „nežinia kada“ gal nevisai teisingas išsireiškimas. Visi ten taiklaus šaudymo principai reikalingi kad nesujudinti ginklo prieš išaunant ir nuspaudžiant nuleistuką. Šuvio metu ginklo judėjimas taiklumui nebeįtakoja (kulka palieka vamzdį taip greitai, kad ginklas dar nespėja pajudėti). Na paprastai šaudant dar jei neteisingai laikai ginklą gali pakisti taikymosi taškas ir panašiai, kas įtakotų kito šūvio tikslumą.. bet su šiais taikikliais tai nebeaktualu.
Mazgis47 2020-02-04 21:30
O čia ne http://www.technologijos.lt/n/technolog ... nori-Video tęsinys?
vitalijus.lapėnas 2020-02-05 08:19
Ir kiekvienas straipsnis, kuriame JAV sugalvoja naują būdą žudyti, technologijos.lt pateikiamas su tokiu entuziazmu... KAs, jei vieną dieną visa tai atsisuks prieš mus pačius?
amas 2020-02-05 12:48
Tai piz*a mums. Su jais geriau nesipykt. Blemba jie tiek išleidžia šitam reikalui, tai ir jėgos gerokai lenkia kitus, manau net susivienijus visam likusiam pasauliui, jų nepaimtų. Sunku būtu pult šaly, kur kiekvienas glušius gali prie lovos laikyt pačius moderniaisius ginklus. O dar kariuomenė.
NekenciuReklamos 2020-02-05 18:36
Tokia armija o su ISIS tampesi belen kiek laiko, jau neminint kitu ju padarytu "klaidu".....Pazangus ginklai dar ne viskas.
SaMaras 2020-02-05 19:07
Na man tokie kariniai išradimai negali nesukelti entuziazmo.. jeigu tau pasakytų, kad vykstant karui bus nukautas karys o ne civilis, argi ne džiugu? Labiau liūdinadėl visokių bombų ir raketų..
3xxx 2020-02-05 19:27
"Tokia" armija su ISIS nekariavo, o tik suteikė tech. pagalbą kurdams ir kai kuriems sirams. Amerikoje karių gyvybės perdaug branginamos, o jų būtų žuvę keli šimtai. Realiai amerikiečių fronte nebuvo. Man kitos abejonės: kaip toli nueis amerikiečiai su savo ginkluote, jei ji nors ir moderni, kokybiška, bet 10x brangesnė nei rusų. Ar nepasprings savo pačių išpūstomis kainomis. Neseniai rašė, kad kavos puodelis i kurio JAV karo lakūnai geria kavą kainuoja virš 1000USD. Beje ir ta kokybė... Saudo Arabijos naftos gamyklos buvo saugomos amerikietiškų Patriot sistemų, o kažkokie dušmanai paleido kelias raketas ir susprogdino.
NekenciuReklamos 2020-02-07 01:37
as ka ir turiu omeny, reiskia, kad efektyviai kovotum reikia "jarheads" o ne "star trek" lygio ginklu. O del kainu, tik naivuoliai gali manyt, kad vakaru salyse (US, UK, FR, GE, IT ir t.t.) nera korupcijos : D bet kaip atsvara galim paimt rusus, jie ir korumpuoti ir basi kaip kokia laukiniu gauja