„Samsung“ meluoja pirkėjams? „Galaxy Z Flip“ prasilenkia su marketingo medžiaga (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-02-17 20:44
scamsung?
Berserkas 2020-02-17 22:26
Tai kai buvo kalbama apie stiklu dengtą ekraną, tai taip ir maniau, kad bus marketinginis triukas ir realiai niekuom nesiskirs. Iš tikrųjų visokie nereikalingi skaičiukai taip pat padeda parduoti telefonus. Kaip 12GB RAM kurios prasmės net nežinau. Kasdieniškai neįmanoma 6GB RAM sunaudoti, nes prisijungus žaidimų, o su telefonu nedarysi rimto video renderinimo, nes tiesiog nėra su kuom Aišku bent jau telefonų gamintojai paliko tokia nesąmone kaip bandymą gaminti kuo plonesnį telefoną. Šiais laikais visur skaičiukai turi būti daugiau. Lustas turi turėti didesnį skaičių, RAM, ROM didesni skaičiukai, LPDDR5 didesnis skaičiukais, UFS 3.0 irgi (aišku šitas tai praktiškesnis dalykas, o ne teorinis), daugiau MP kamera (iš dalies irgi praktiškesnis kadangi gaminami didesni sensoriai, pvz kaip 108MP, aišku dar daug dalykų įtakoja), ekranas didesnis, nebe 60hz ekranai, o 90hz ar net 120hz, nesvarbu, kad lusto galios pakaks tik ant naršyklės ir dar baterija trumpiau laikys, tikiuosi kada su baterijom pradės lenktyniauti, po to 5g kuris šiuo metu neturi prasmės, jau net yra kvailelių kurie pyksta, kad telefonas turi FullHD+, o ne QuadHD+, nes gi tai premium , greitas krovimas irgi, kad tik kuo daugiau vatų, nors sukelia labai voltus, kad tai pasiektų dėl to labai daug šilumos nuostolių būna ir š efektyvumas kai ten pora dešimčių vatų greitesnis krovimas vos kažką greičiau krauna. Daba jau 8k filmavimas kur ten su siaubingu bitrate, bet gi 8k. Jau geriau blyn būtų 1080p 60fps su labai dideliu bitrate ir OIS+EIS... Žinot kaip Samsungas vadina savo S20 AMOLED ekranus? "Dynamic AMOLED 2X capacitive touch screen". Jap Dar keista, kad nepaliko Super prierašą
ISG 2020-02-18 16:07
Nelabai suprantu kuo tau yra blogai, kad vyksta konkurencija? Tegul jie ten kisa ka tik nori, kad ir 1000 RAM, man svarbu, kai kaina nedidetu bendrai paemus. O apskritai tai dabar toks prieinamumas, ir konkurencija, kad taip gerai vartotojams dar niekada istorijoje nebuvo. Su akumais yra sunkiau, manai jie patys nenori ju tobulinti? Tiesiog su jais ne taip viskas paprasta.
amas 2020-02-18 22:01
Bet kam tą telefoną lenkti? Plančetę gal ir yra logikos. O ramų tai kažkada sakė, kad 3gb niekam nereikia. Aš sakyčiau 32gb neperdaug būtu.
Berserkas 2020-02-19 00:48
Tačiau telefonų kainos didėja. S20 brangiausias dabar jau 1500 eurų kainuoja. Man įdomu kiek kainuos naujas Note serijos telefonas kuris ateityje išeis. Dabar midrange telefonai kainuoja vos ne tiek kiek anksčiau flagshipai. Taip, kad kainos dėl to didėja. O kalbant dėl baterijų tai galėtų didesnės įdėti. Turiu 9.7mm ar 9.8mm, dabar nepamenu storio ir viskas okei yra, tačiau baterija pakankamai rimta įdėta. Galvoji telefonų gamintojai nori dėti brangesnes baterijas? Jiems reikia telefono kuri greičiau pakeistų. Visokie marketingo frazės, skaičiukai padidina poreikį atsinaujinti, taip pat nebelaikanti baterija, o dabar kai pakankamai stipriai didina krovimo greitį, ekranų dydį ir daugiau hz turinčius ekranus, gamintojai tik ploja rankutėmis. Kas šiais laikais keičia baterijas? Nebent iPhone savininkai.
Berserkas 2020-02-19 00:52
Nežinau kas sakydavo, kad 3gb nereikia. Kai turėjau pirmąjį telefoną su 6GB kuris ir apskritai buvo pirmasis tuo metu su 6GB, net tada sakydavo jog 4GB pilnai užtenka. Ir net šiais laikais to pakanka. Aišku priklauso nuo kiekvieno gamintojo, bet šiais laikais sunkiai perkopsi 5GB. Dabar jau išeis kinų su 16GB, bet kaip užtenka 6GB, taip ir užtenka. O tasai mano senas telefonas jau labai senas. Nežinau kur tu magiškai sunaudosi 12GB RAM ar 16GB. Čia, kad tik įkišti pirkėjams brangesnį telefoną. Nes gi geresnis performance ale bus. Jau geriau greitesnį atmintį telefone turėti nei bereikalingai mokėti už daugiau ram'ų.
amas 2020-02-19 10:14
Video redagavimas, karpymas. Visi gi dabar jūtūberiai. Filmavimai ir dar visokių ten apsų veikimas tuo pat metu. Aš labai norėčiau atminties bent kelių T. Atminties kortelės bent dvi įsidėtu, ble bent į kelis tūkstančius kainuojamtį nuotą. O ne taip kaip tie kiniški flagamnų žudikai, kur turi išjungt kamerą, kad atsidarytum dar vieną apsą, kažką pažiurėt. Baterijos turi padidėt, kameros sensoriai tai pat galėtu, bet ten optika labiau dydį riboja, nieks gi nenori išsikišusių lešių, tai tas keistas sprendimas, kiekvienam lešiui po smatricą visia gerai veikia. Jaučių po penkių akių daugiau prasmės nebus, nebent ten visokie atstumo dačikai ir kitos nesąmonės.
Paprastas_zmogus 2020-02-19 10:42
Tai nėra tikra konkurencija. Tai yra marketingas. Konkurencija, kai iš tikrųjų kažką padarai geriau už kitus ir tada konkurentai turi vytis. Marketingas yra, kai padarai gražesnius skaičius, bet realybėje jie produkto nepadaro geresniu.
Berserkas 2020-02-19 11:55
Video redagavimas per telefoną? Aš žinau kokios tos redagavimo programėlės. Filmavimai ir pnš taip pat nenaudoja daug RAM'ų. Visokie slow motion ir taip apriboti, nesvarbu, kad ir daug RAM'ų turi, nes esmė ne čia. Tiksliau RAM'uose, bet jų turi būti ne "pagrindinėje plokštėje". Atminties kortelės pakankamai lėtos, o greitos kainuoja labai daug, jau geriau didesnios talpos telefonas su UFS 3.0 atmintimi. Na, aš ir OnePlus 3T turėjau ir dabar Xiaomi Mi Note 10 ir nei viename nereikia išjungti kameros, kad galėčiau kitą appsą įsijungti. Na, tai padarant storesnį telefoną dėl baterijų, tai sumažina kamerų išsikišimą. Manau telefonas iki 1cm storumo yra viskas okei. Juk ir taip visi storiausius įdėkliukus dedasi. O šiaip dabartinios kameros telefonuose fotografuoja labai gerai. Dabar reikėtų fokusuotis ties fotografavimu naktyje, tiek priekine, tiek galine kamera, taip pat ties stabilizavimu. Tačiau dabar visi fokusuosis ties daugiau MP turinčiomis kameromis ir telephoto kameromis. Aišku nėra blogai, bet galėtų nepamiršti ir kitų dalykų. Apskritai manau, kad jeigu norėtų tai galėtų padaryti taip, kad naktį įspūdingai fotografuotų. Ir nors daugiau MP turinčias kameros ir nereiškia, kad geriau fotografuoja, tačiau paprastai turi daug didesnius sensorius, kas yra gerai. Dėl to tikrai norėčiau, kad galbūt net šiais metais išeitų dar didesnis sensorius nei mano 108MP kameros.
Berserkas 2020-02-19 12:33
Man tai juokingiausia kai kas nors skundžiasi, kad dabar telefonai sveria ten kokius 208g, o anksčiau tik 160g. Aišku galbūt čia daugiau ne lietuviai, o indai dėl to skundžiasi. Bet man asmeniškai sunkesnis telefonas dar tvirčiau rankoj laikosi. Dėl manęs, kad ir 300g galėtų sverti jeigu būtų super duper telefonas kuris būtų flagmanų žudikas su didele baterija, bet tuo pačiu tiek kamera nenusileistu nuo kitų ir pnš.
amas 2020-02-19 15:52
Visi fokusuosis į tai, ką rinka pasiūlys tą ir sudės į tuos telefonus. Pradeda žmonės spangt apie kopijavimus, kad ir tų 4 kamerų keturkampis. Pagamino tokį foto unitą ir kišą visi į savo telefonus. Maksimum ką tie iphonai ir samsungai telefonuose sukiria, tai sudėlioja komponentus, vienaip ar kitaip, padaro softą ir paleodžia. Taip galėtu pastorint, kad batareikė tilptu. Bet spėju turėtu būt dvi batareikės ar daugiau celių. Jei neklystu yra riba kiek gali priviniot tos "folgos" į vieną celę.