„Huawei“ sieks visiškos nepriklausomybės nuo „Google“ – kuria net savo paiešką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

XtremeMoba 2020-03-08 01:47
Nemanau kad labai jiems cia pasiseks. Google visiems jau i krauja iauge. Beto, pats paieskos veikia puikiai + didzioji dalis interneto optimizuoja savo websaitus buten google paieskai.
Shinigami 2020-03-08 11:09
Ja kuria Kinijos kompanija = Kinijos valstybę. Tad sėkme nėra reikalo abejoti (Kur gyvena daugiausiai žmonių? Kinijoje. Kur valstybė savo piliečiams gali pasakyti, kad google nebenaudosit, o naudosit mūsų paieškos sistemą? Kinijoje). Todėl Kinijos paieškos sistema turės pakankamai daug vartotojų, kad skaitytus jog yra sėkminga. Dar savo telefonuose su nuosavo Android platins savo paieškos sistema kurios neaišku ar bus galima pakeisti. Visi nori kuo geresniu parametrų už kuo mažesne kaina, ta jau dabar vyksta, tad jų telefonai bus populiarus ir užsienio valstybėse. Ir nieko keista, kad Kinija sugalvojo savo susikurti viską po JAV bajerių. Dėl tos pačios priežasties Lietuva pasistatė suskistinų gamtinių dujų terminalą. Dėl to atsijungia nuo rusijos elektros tinklo. Nes matosi, kad ne tik rusija naudoja totalitarines priemones, bet ir JAV. Nepirkti Kinišku produktu bijant šnipinėjimo yra vienas dalykas (nors kodėl tada nebijo savo obuolio surinkinėti Kinijoje, juk ten taip pat Kinija gali prikišti nagus?), bet apriboti prekybą ir uždrausti kažkuo naudotis (google paslaugos) yra visai kas kita ir tikrai prasilenkia su demokratijos ir laisvos ekonomikos principais. Tai yra grinai rusiški metodai. P.S. Skype ir kitos anksčiau buvusios populiarios programos ir bendravimo platformos (dabar negalių prisiminti pavadinimų) buvo taip pat labai garbinamos kaip dabar google, bet laikui bėgant buvo paliktos ir užmirštos. Tad nėra nieko amžino. Jei Kinai sukurs kažką naujo, įdomaus ir su geresnėmi funkcijomis tai ir google ir gmail bus palikti ir pamiršti. Mažoms įmonėms gal tai padaryti ir butu sunku, bet kai už tavo nugaros visa didžiulė valstybė...
HardAxe 2020-03-09 09:38
Bent vienoj srity jie jau aplenkė google..
Atk 2020-03-09 10:31
Skype anksčiau buvo nekomercinis, lengvas, be reklamų, be facebookų, o paskui radėjo sunkinti, kišti reklamas, facebooką, senos skype versijos negalėjo veikti. Po tokių fokusų vartotojai nusisuko nuo skype, o dabar lyg ir vėl nėra reklamų, bet vartotojų pasitikėjimas prarastas.
Berserkas 2020-03-09 10:48
Dabar Skype orientuotas verslininkams, darbui, o ne pakalbejimui su artimaisiais, draugais.
HardAxe 2020-03-09 11:26
yra skype ir skype for business. Realiai skirtingi produktai, man regis net gali parašyti vartotojui iš "kito skype". Skype tai tas pats senas skype kuris evoliucionavo sėkmingo produkto kryptimi - tapo super lėktas, neragus ir perkrautas reklamomis. (ta linkme juda facebook, google, gmaps, youtube ir visi kiti sėkmingi produktai, kol miršta). Skype for business - microsoft lievo produkto Lync gelbėjimas/tesinys. Gal kažkiek geriau gavosi, bet vistiek šlamštas. Ypač su multiplatforminiu palaikymu. O dabar (2017+) skype metamas lauk ir jį pradeda keisti Microsoft Teams. (Kas yra nelabai sėminga Slack kopija.) Taigi skype miršta tiek privačiam, tiek verslo sektoriuje.