Nežinia, kas atsitiko „Microsoft“ programuotojams: jei pasirodys mėlynas ekranas, trinkite ir šį atnaujinimą  ()

„Microsoft“ problemos dėl „Windows 10“ operacinės sistemos naujinimų nesibaigia. Šį kartą vartotojai skundžiasi pasikartojančiu mėlyno ekrano pasirodymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vos prieš keletą dienų skelbėme apie „Windows 10“ problemas. Vartotojai užvertė „Microsoft“ skundais dėl bėdų prisijungiant prie interneto. Šį kartą su nauju įdiegtu atnaujinimu, pažymėtu KB4541335, vartotojus iš proto varo mėlynas ekranas.

Šiuo naujinimu, išleistu kovo 24 dieną, siekta išspręsti per kelis mėnesius susikaupusias klaidas, bet nors norėta gero, gavosi kaip visada.

Populiariausias vartotojų nusiskundimas – pasikartojantis mėlyno ekrano pasirodymas, žaidžiant žaidimus ir žiūrint „YouTube“. Taip pat pastebimos neproporcingai didelės procesoriaus pajėgumų sąnaudos ir vartotojo sąsajos klaidos.

„Microsoft“ problemų nežada spręsti

Deja, „Microsoft“ kol kas oficialiai nepripažino minėtų klaidų, todėl artimiausiu metu neplanuoja išsiųsti jokio spragas užtaisančio atnaujinimo. Tiesa, kadangi KB4541335 yra pasirenkamasis atnaujinimas, problemas galima lengvai išspręsti grįžus į ankstesnę operacinės sistemos versiją.

Jeigu susidūrėte su minėtomis problemomis, pašalinkite KB4541335 naujinį iš savo kompiuterio. Atsidarykite „Start“ juostą ir suveskite „View Update History“. Tarp rezultatų pasirinkite pirmąjį variantą. Prieš jus iššoks naujas langas su atnaujinimų istorija. Spauskite „Uninstall updates“ ir naujai atsidariusiame lange, paieškos laukelyje įveskite KB4541335. Pašalinkite naujinį, perkraukite kompiuterį ir galėsite vėl naudotis kompiuteriu be trikdžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(6)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: