„Xiaomi“ taikliai pasišaipė iš „Huawei“: naujųjų „Mi 10 Pro“ telefonų dėžutės papuoštos šmaikščia žinute  ()

Neseniai į Europą atgabenti naujieji „Xiaomi Mi 10“ serijos išmanieji telefonai, o vieno iš jų dėžutė privers nusišypsoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ant „Mi 10 Pro“ išmaniojo dėžutės rasite žinutę, pašiepiančią „Huawei“, kuri taip pat visai neseniai išleido savo flagmanus.

„Xiaomi“ atstovų siunčiama žinutė trumpa ir aiški – įsigiję „Mi 10 Pro“ modelį, galėsite lengvai naudotis „Google“ programėlėmis. Nesunku suprasti, kad siekiama pasišaipyti iš to, jog „Huawei“ dėl JAV pritaikytų sankcijų negali naudoti „Google“ paslaugų paketo. Būtent tai ir lėmė „Huawei P40“ serijos telefonų pristatymą be daugumos mūsų taip pamėgtų programėlių.

Niekam ne paslaptis, jog „Huawei“ išmanieji telefonai yra vieni populiariausių Europoje ir „Xiaomi“ atliko ganėtinai šmaikštų marketinginį sprendimą. Tokiu užrašu turėtų būti papuoštos visos „Xiaomi Mi 10 Pro“ modelio dėžutės. Tiesa, ar tai padės gamintojui parduoti daugiau šių įrenginių – nuspėti sunku.

Lietuvoje įsigyti naujųjų „Xiaomi Mi 10“ serijos telefonų dar nėra galimybės, tačiau savo pasiūlymą turi internetinė parduotuvė „Gearbest“. Čia, jau anksčiau buvo galima užsisakyti naująjį „Xiaomi Mi 10“, kuris su nuolaidos kodu GBMI10SALE kainuoja 644,49 euro. Dabar pardavėjas siūlo įsigyti ir „Xiaomi Mi 10 Pro“, o jo kaina siekia 798,08 euro. Norint pasinaudoti šiuo pasiūlymu – reikia spausti čia ir prieš apmokant panaudoti nuolaidos kodą GBMI10PRO8256.

Telefonas atkeliaus EU Priority Line būdu, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog oficiali šių telefonų kaina Europoje prasideda nuo 799 eurų už „Mi 10“ modelį bei 999 eurai už „Mi 10 Pro“ variantą. Taigi, „Gearbest“ siūlomas variantas šiuo metu yra itin patrauklus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(15)
(10)

Komentarai ()