Svarbiausi dalykai, ką reikia žinoti apie 5G ir kiek tai pavojinga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytautas50 2020-04-30 16:32
Arunas1948 2020-04-30 17:44
Medicina atkreipe demesi kad Pietu korejoje kur naudojama daug 5G rysio, daugiausia pasaulyje autizmo susirgimu o tai smegenu liga, kazkuriuo momentu 5G bangos paveikia bet kuria smegenu dali ir turim autizmo ivairius atvejus, akivaizdu bet niekas nenori zinoti.
vanduo4 2020-04-30 17:44
Dar prie šitos informacijos jie galėtų atsakyti: 1. Kaip mažinama stočių galia, kai tuo tarpu didėja dažnis? 2. kaip dėl radiacinio poveikio, kai normos buvo griežtos ir dešimtis kartų mažesnės. O dabar padidino normas ir sako jog griežtai laikosi reikalavimų. Trūksta logikos..
Kyborg 2020-04-30 19:23
Visų pirma pas mus normos buvo stipriai mažesnės nei visoje Europoje, tas normas dabar pakėlė iki Europos šalių lygio. Kitas dalykas, jei bent kiek domėtumeisi žinotum, kad dažnis skirtas 5G jau dabar naudojamas. Jį naudoja Rusija karinėms reikmėms. Ir šiai dienai Lietuvoje 5G negalimas ~100km atstumu nuo Kaliningrado.Vyksta derybos su Rusija šiuo klausimu, bet kol kas realaus pasistūmėjimo jose nėra. Esant toje zonoje pastačius 5G tu būdamas už poros šimtų metrų nuo 5G siųstuvo, negalėsi naudotis 5G, nes signalas iš Rusijos stipresnis. Tad nereikia svaigt apie užkeltas normas ir pavojų, kai jau n metų gerokai stipresnis šio dažnio signalas ateina iš Rusijos.
tomas_vaitkevicius 2020-04-30 19:33
Elektromagnetinių laukų (radijo bangų) poveikį galima suskirstyti į biologinį/fiziologinį ir į technologinį. Bendrai paėmus keičiantis ryšio technologijai, t.y. perdavimo dažniui, algoritmams, topologijai atitinkamai keičiasi ir ryšio signalo būvis viename ar kitame erdvės taške. Tai reiškia tam tikros galios rėmuose signalas ir jo paplitimas palaipsniui keičiasi nuo pirmųjų dienų, kai buvo pradėtas naudoti radijo ryšys. Didžiausias skirtumas lyginant su ankstesniais radijo tinklais yra tas, kad pastaruoju metu itin išplito dvipusis ryšys, o televizijos ar radijo atveju signalas yra tik priimamas. Į biologinį/fiziologinį poveikį galima žiūrėti taip: atomai iš kurių sudaryti gyvi organizmai gali būti veikiami tam tikro stiprumo kosmoso ar dirbtinių radio bangų. Šį poveikį galima objektyviai išmatuoti pvz. per išsiskiriančią šilumą. Radio ryšiams naudojamų bangų poveikį derėtų vertinti kompleksiškai. Mokslininkams atliekant įvairius tyrimus kol kas nepavyksta vieningai nustatyti ryšio tarp įvairių biologinių ar fiziologinių pakitimų ir dirbtinio elektromagnetinio lauko. Viena priežasčių ta, kad plačiai naudojamų radijo bangų stiprumas yra gerokai sumažintas, o žmogų veikia daugybė kitų stiprių išorinių dirgiklių. Vertinant žmonijos pasiekimus sveikatos srityje šiai dienai aktualiausia kalbėti apie radio ryšių poveikį tokiose srityse - kaip socioekonomika, fizinis aktyvumas ir pan.
poi 2020-05-03 09:38
Arunas1948 - ar iš tikro kad kai kurių žmonių smegenys gerai praplauti yra rusų propagandos? Prieš pateikdamas bet kokį teiginį - duok nuorodą į oficialią statistiką.