Nauja era Lietuvos energetikoje: atidarytas pirmasis nutolusių saulės elektrinių parkas, investuoti gali kiekvienas gyventojas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jørgen.andersen 2020-05-03 12:12
Nutolusioje saulės elektrinėje įrengtas skaitiklis, matuojantis pagaminamos elektros energijos kiekį realiu laiku, nustatys, kiek elektros energijos buvo pagaminta O ta skaitikli as galesiu fiziskai pamatyti ar man tik kazkokius skaiciukus atsius i mano acounta??? Kas atsakys uz skaitiklio kalibravima ir tikslu veikima ar ne tas pats „Ignitis saulės parkai“???
lape 2020-05-03 19:35
Niekaip nesuprantu, kai tai veikia. Jei pav, gandras apšiks kažkuria panelę, tai jos, virtualus savinkas, mažiau energijos gaus ar kaip? Ar, tikrai, tie patys elektronai atitekės nuo panelės iki vartotojo. Kam iš vis šitas cirkas?
immortallt 2020-05-03 20:38
Noriu tikėti, kad žmonės protingi ir čia prikolina, bet kai paskaitai, tai supranti, kad didelė dalis paskutiniai... Jei nusiperki įmonės akcijų, tai kaip įsivaizduojat viena akcija lygu vienas darbuotojas ar vienas įrengimas? Matyt įsivaizduojat, kad ir būtent to "vieneto" produkciją atskirai pardavinėja. Klausimas jums, kas užtikrina, kad skaičiuojant jums pensiją jūsų neapgauna? Arba kai loterijos bilietus perkat?
Nerkus 2020-05-04 10:33
O tu savo name elektros skaitiklį gali fizikai matyti, tu dėl to tikras, kad jis gerai sukalibruotas ir tavęs niekas nepgaudinėja? Nepatikėsi, bet jei tu pasistatysi ant savo stogo saulės elektrinę, tai gausi appsą į telefoną ir galėsi matyti momentinį elektros gaminimą, kiek per dieną pagamino ir pan. ir dar kiek tavo elektrinė sutaupė medžių ar neišskyrė co2.
kiesza 2020-05-04 19:00
Yra metrologijos centras. Dabar jokios svarstyklės, joks daugiabučio šilumos skaitiklis, manometras, termometras nėra naudojamas be metrologinės patikros. Jie turi licenciją ir garantuoja prietaisų tikslumą iki sekančios patikros. Tad kvaila manyti jog RST grobstys elektrą su suklastotu skaitikliu, kada gali tai daryti tau besidžiaugiant
kapeikele 2020-05-05 00:54
Investicija į ignitis saulės parkus. Nu visi trys žodžiai dera - investicija, saulės parkai. Bet ne ignitis, visai nedera su jokiu investicijos supratimu.
immortallt 2020-05-05 08:56
Tu irgi nederi prie žodžio "investicija". Nulis argumentų, kažkoks tik bandymas pritempti.