Aleksandrui Lukašenkai pristatytas „baltarusiškas Tesla žudikas“: lengvas ir manevringas, pasieks 170 km/h greitį ir idealiai tiks miestams (Video)  (2)

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, apžiūrėdamas uždarą nacionalinių elektrinių transporto priemonių ekspoziciją, susipažino su pirmojo baltarusiško elektromobilio prototipu, kūrėjų pavadintu „būsimu „Tesla“ konkurentu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-06 Aleksandrui Lukašenkai pristatytas „baltarusiškas Tesla žudikas“: lengvas ir manevringas, pasieks 170 km/h greitį ir idealiai tiks miestams (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Valstybės vadovui buvo pristatytas baltarusiško dviviečio elektromobilio kabrioleto prototipas. Jo kūrėjų manymu, šis elektromobilis ateityje gali konkuruoti su „Tesla“ gaminiais. Jis – lengvas ir manevringas, patobulintų dinaminių charakteristikų, galintis pasiekti iki 170 kilometrų per valandą greitį, vienu įkrovimu nuvažiuotų 270 kilometrų“, – teigiama pranešime.

A. Lukašenka eksponatus įvertino  palankiai, tame tarpe ir elektromobilį. „Tai daro įspūdį, netgi labai didelį. Nesitikėjau, kad per trumpą laiką tai galima sukurti“, – pareiškė Baltarusijos lyderis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai (2)