Žiopla „Xiaomi“ generalinio direktoriaus klaida parodė, kokiais telefonais iš tikro naudojasi garsiausi pasaulio verslininkai: deja, tai ne „Xiaomi“, ir net ne „Samsung“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GNU 2020-05-24 02:22
Jei gamini telefonus varguoliams juk nereiškia, kad pats tokiu turi naudotis.
laimius 2020-05-24 20:03
Na konkurentu produkcija reikia bandyti kad savo patobulintum, arba nukopijuotum ką nora
qrad 2020-05-24 20:27
Kinijoje labai vertinami vakarų šalių brandiniai produktai. Jie net patys savo produkciją gaminama Kinijoje laiko pigia ir skirta ubagams. Visi verslininkai ir pramogų pasaulio atstovai Kinijoje naudojasi iphonais.
Finalfour 2020-05-25 13:45
Gal galima suzinoti, per kuria vieta i savoka "varguoliams" isipaiso tarkime samsung galaxy s20 ultra, kuris yra brangesnis nei IPhone? Mes dabar ne apie technines charakteristikas, mes apie suma ir varguolius. Aciu.
Paprastas_zmogus 2020-05-25 17:49
Manau dėl Xiaomi tai viskas ir taip aišku, o va su Samsung... Samsung kainos pasiekė (ir pralenkė) Apple kainas tik visai neseniai. Bet Samsung varguoliška reputacija tiesiog užsilikusi nuo ankstesnių laikų, kai Samsung visada buvo "pigesnė Apple alternatyva su geresniais skaičiais". Net Samsung reklamos labai ilgą laiką atakuodavo Apple ir jų vartotojus. Taigi tas didžiulis dėmesys vienam konkurentui kaip ir išduoda, kad esi numeris 2, nes jei būtum numeris 1, tai apie jokius konkurentus nekalbėtum.
Siguas 2020-05-25 21:18
Kad situacija pasikeitė ir pvz. iPhone 11 visai normalus ir nebrangus telefonas. Parametrai fantastiški, veikia viskas ore, atsparus vandeniui ir tvirtas. Nėra geresnės alternatyvos už tokia kaina.
DarkNRG 2020-05-25 22:10
Cia besmegeniams pizonams ikale i galvas, kad tik ifonai turtingu zmoniu telefonai, o visi kiti - varguoliu. Ka tu paaiskinsi avinu bandai.
Berserkas 2020-05-25 22:14
iPhone 12 dar apie 50 eur ar kiek turėtų būti pigesnis negu iPhone 11 (išleidimo metu), su visais 5G ir dar geresniu A14 Bionic kuris gan daug galingesnis negu praeitų metų. Ir lyginant su kinų konkurentais tai jau net man iPhone pagal kaina atrodo geras pirkinys, net už visokius OnePlus, Oppo ar Xiaomi Mi serijos, Huawei P40 serijos, Google, o apie Samsung net nešneku. Ir net pačiam keista. Kinai tai iš viso užsikėle kainas. Šiaip man mano telefonas dar geras, iš Xiaomi, bet kokį iPhone 13 gal ir pats pirksiu jeigu kainos neužsikels ir nebus rebranded telefonas. Kadangi Snapdragon 8-serija velkasi baisiai už iPhonu chipų ir kiekvienais metais ta atskirtis vis didesnė ir kai pasiūlo geresnį performance nei kinai už tą pačią kainą tai čia kaip "kinų flagshipų" killeris Ironija. Aišku va, gali iPhone 13 ir brangiau kainuoti kai tas oranžinis prezidentas nori, kad iPhone būtų pagaminami Amerikoje arba padidins importo mokestį, tiksliau nežinau ar yra ant iPhone, bet jeigu nėra tada, uždės. Aišku čia dar jeigu, bet žinant koks yra tas prezidentas tai visai tikėtina.
Finalfour 2020-05-25 23:00
Man tai keistas tas jusu performance vaikymasis. Kur jus ji pajauciat, tai bbz. Nebent del testu rezultatu psichologiskai suka jus. As visada turedavau tik flagmanus. Ir tarkime man tiek galaxy s10 skraide, tiek s9, tiek dabartinis galaxy s20. Nesuvokiu, koki softa ir koki b jus ten naudojat, nes man su visais minetais modeliais bet kokia imanoma apkrova, softas, kas tik nori skraide ore. Tai koks ple skirtums, ar ten exynos ar snapdragon, kur tik testai parodo kazkoki skirtuma, ar apple Bionic, ar dar koks, jeigu ju performancas jau SENIAI pralenke poreikius. Vat kas liecia ekrana - skirtumas akivaizdus. Dabartinio galaxy s20 120 hz ekranas yra akivaizdus geris. Nebent aklas su isdurtom akim tik nemato, kosk drastiskas skirtumas net ir nuo tarkime galaxy s10, kurio beje ekranas irgi buvo topuose visada, kaip ir kiti samso ekranai. Kamera velgi - pas s20 ji nuostabi, bet tokios pat nuostabios kameros stovi ir kituose top flagmanuose, tai cia kazko tokio wow nematau.
Berserkas 2020-05-25 23:46
Pažiūrėk Samsung S20 su Exynos ir Snapdragon, kur palyginimas kiek baterijos laiko. Neskaitant, kad Exynos kaistantis š. Apie performance kalbu todėl, kad kinus žmonės rinkdavosi, bent jau Vakaruose kaip flagship killerius (šiuo metu dabar ir pigesnius kiniškus modelius perka), kadangi pagal kainą turėjo tokius pačius 8-os serijos lustus, bet dabar iPhone net pasiūlo geresnį performance už mažiau, kas ironiška. Šiaip ne Samsung S-serijos ekranai topuose, o Sony flagshipų. Ai, ir 120hz laiko baterija trumpiau ir tą pliusą pamatai tik scrollinant ekraną Kadangi gal tik pora žaidimų yra kur galima išnaudoti ir ne visi žaidimus žaidžia, vaizdo yra dažniausiai filmuojami ant 24fps, aišku būna ir 30, 60. O kadangi dauguma praleidžia soc. tinkluose tai kaip ir sakiau, scrollinime galima pamatyti labiau smooth vaizdą S20 kamera nėra jau tokia įspūdinga, P40 pagrindinė kamera daug geresnė nei S20 Ultra, vien dėl sensorio dydžio. Samsung truputį pavėlavo, praeitais metais turėjo su tokiu išleisti kaip ir Xiaomi, o ne šiais metais. Zoom kamera tėra 4x optical, aišku 48MP sensorius yra pliusas. Ir dar Samsung S20 serija jau turėjo problemų rimtų.
silicon 2020-05-26 02:56
Nepilnavertiškumo komplekso kamuojami žmonės loja, kad Android telefonai skirti "varguoliams"... Ar jūs bent jau matėt, kad daugelis high-end Android telefonų yra brangesni nei iPhone? Ir čia net ne esmė. Jūs galite pirkti brangiausius produktus, kiek jūs norite, bet dėl to jūsų gyvenimas nepagerės. Jūs vistiek nesijausit gerai ir verksit į pagalvę dėl to, kad esate nelaimingi. Laimė yra kitur.