Po atnaujinimo „Google Chrome“ naršyklė turi patobulintą inkognito režimą - svetainėms bus dar sunkiau jus sekti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evil Goku 2020-05-27 22:51
Šitas geras sakinys
GNU 2020-05-28 02:50
Bene didžiausias pasaulyje sekėjas savo naršyklėje įdiegė nesekimo funkciją Šiaip, be slapukų ir naršymo istorijos, tas režimas nieko neapsaugo. IP ir visi kiti duomenys bus toliau matomi. Spėju, kad googlas irgi toliau sėkmingai gali rinkti duomenis (jei esi prisijungęs prie paskyros). Tad kam reikia tas lengvai apeis. Čia naudinga nebent paaugliam savo rankdarbių medžiagai nuo tėvų paslėpt.
HardAxe 2020-05-28 16:42
naudinga prisiloginti prie savo paskyros ne savo kompe (neišloginsi svetimų accountų, neliks išsaugotų prisijungimų). Tame tarpe jeigu reikia turėti du atidarytus accountus vienu metu. Banko pvz. naudinga kai puslapis blogai veikia, nes kažką užsikešino. Tikrai neblogas toolsas front endui testuoti. Ar skrydžio bilietam pigiau pirkti naudinga tiem, kas nori balsuoti kelis kartus už kažką. Google turbūt neužsiims slaptu sekimu, kaip padarė kinai. Jie labiau linkę padaryti patogią paslaugą ir leisti vartotojam atiduoti savo duomenis pačiam. Taip ir vilkas sotus ir avis... Avis pati kalta jaučiasi, kad aviukus paliko. Esant rimtesniem poreikiam visada galima rinktis tor naršyklę.
SaMaras 2020-05-28 21:30
zaisliukas, bet iš esmės smagiai parodo, ką puslapis per info gali gauti iš tavęs.. aišku užknisa kad be cookių daug kas kaip rašė pradeda ožiuotis, ir paprastam naršymui nebelaiko kantrybė norėti būti nesekamam. o taip norint būti labiau pasislėpus yra daug efektyvesnių būdų nei incognito..
conjurer 2020-05-29 12:01
Pagaliau. Tikiuosi leis ir be incognito tai daryt, kaip FF ar opera. Dėl incognito paskirties, tai tikrai yra daugiau paskirčių nei žiūrėt porno, bet spėju tai dažniausiai priežastis.