Įkvepianti istorija, kaip lietuvis savo balkone padarė išradimą, kurio prireikė visame pasaulyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Klaxon 2020-06-03 19:03
Būtų įdomu sužinoti Raubos nuomone apie išradimo patentavimą ir jo rekomendacijas. Šiaip iš patirties žinau, kad jau geriau patentuoti Norvegijoje, nei minti vargo kelius LT, bet gal mano žinios jau pasenusios?
conjurer 2020-06-04 16:42
Ar aš čia vinintelis matau daugiau minusų nei pliusų? Traukiniuose jau senai yra vertikalūs montavimai dviračiams. Čia tiesiog pridėta spyruoklių, kurios dviratį pakelia į vietą. Tai užima daugiau vietos ir be to atrodo kad storesnės padangos netilps į tą vietą. Manau kad jei gali važinėt dviračiu, gali ir jo priekinį ratą iškelt. O kas nemoka gali youtube video pažėt kaip tai darosi (spoiler alert: visa gudrybė yra laiku užspausti galinį stabdį). O sistemos su mažiau judančių dalių yra pigesnės ir joms reikia mažiau priežiūros, be to tikimybė sugesti yra daug mažesnė. Mane stebina iš kur gali būti tas didelis susidomėjimas. Nors kita vertus kickstarter'is yra idiotų maustymo rojus.
diedukas 2020-06-04 19:29
Del kickstarter'io . Kiek zinau turi ideja , per sita platforma liaudis suaukoja pinigu reikiama suma ir tada gamini ka prisizadejes arba grazini pinigus . Ar taip ? O klausimelis butu toks : ar galima siulyt tik ideja kuria gal kas nots susidomes , asku is to neturint jokios finansines naudos , kaip ir galvos skausmo del isipareigojimu . Apsvieskit kas galit ...