„Xiaomi“ nesiliauja stebinti – pristatė išskirtinį televizorių: parametrai kaip flagmano, o kaina juokinga  (2)

„Xiaomi“ pristatė itin pigų televizorių. Vos 115 eurų kainuojantis „Mi TV Pro 32-inch“ (E32S) gali pasigirti įspūdingais parametrais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie itin mažos kainos prisideda nedidelė televizoriaus ekrano įstrižainė. Vos 32 coliai nėra kažkas įspūdingo. Taip pat šio televizoriaus ekranas turi tik FHD skiriamąją gebą ir 60Hz atnaujinimo dažnį. Akivaizdu, kad „Xiaomi“ siekė pagaminti įrenginį už prieinamą kainą.

Tačiau ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. „Mi TV Pro 32-inch“ turi plonus rėmelius, kurie suteikia modernumo. Televizorių galima kabinti ant sienos arba statyti ant stovo.

12 mygtukų turinčiu pulteliu galima valdyti „XiaoAI“ balso asistentą. Televizoriaus veikimą užtikrins keturių branduolių procesorius su 1 GB RAM ir 8 GB vidine atmintimi. Be to, televizoriuje įmontuoti du 6W garsiakalbiai. Įrenginys palaiko „Bluetooth 4.0“, 2.4GHz „Wi-Fi“, „PatchWall“ ir „DTS Decoder“. Įrenginys turi du USB, du HDMI prievadus, AV įvestį, SP/DiF prievadus ir antenos kištukų vietas.

Deja, „Mi TV Pro 32-inch“ parduodamas tik Kinijoje ir šiuo metu nėra žinoma, ar šis „Xiaomi“ gaminys kada nors pasieks užsienio rinkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(54)
(54)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: