Xiaomi veržiasi į naują rinką: išmanieji televizoriai už ypač simpatišką kainą  (5)

Xiaomi Mi TV 2 – tai naujasis išmanusis televizorius populiaraus Kinijos gamintojo, kurio skiriamuoju bruožu tapo pigūs ir techninės specifikacijos požiūriu stiprūs išmanieji telefonai. Įrenginys yra aprūpintas 40 colių, 1920×1080 pikselių skiriamosios gebos, keturių branduolių procesoriumi ir paremta Android operacine sistema MIUI.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujajame Xiaomi televizoriuje naudojamas Sharp kompanijos tiekiamas skydelis LED SDP X-Gen, pasižymintis jau minėtąja Full HD skiriamąja geba (kontrastas 5000:1). Gamintojas atsisakė 4K, kuria pasižymėjo ankstesnis šios serijos modelis.

Naujasis Mi TV 2 turi keturių branduolių MStar 6A908 procesorių su 1,45 GHz taktiniu dažniu (Cortex-A9), Mali-450 MP4 vaizdo plokštę, 1,5 GB RAM DDR3 ir 8 GB atminties duomenims. Išmanusis televizorius palaiko populiariausius video formatus: FLV, MOV, AVI, MKV, TS ir MP4 ir naudoja 10-bitų H.265 dekoderį. Įrenginys taip pat yra suderinamas su H.264, MPEG4, REAL bei FM.

Oficiali televizoriaus prekyba prasidėjo nuo vakar, kovo 31 dieną. Savo produktui Xiaomi kompanija nustatė 320 dolerių kainą. Tai gana maža suma, tačiau nieko keisto, nes šis gamintojas jau spėjo pripratinti prie tokios kainos politikos. Tolesnėje nuorodoje galite palyginti, kokios yra Full HD skiriamosios gebos 40″ įstrižainės išmaniųjų televizorių kainos Lietuvoje jau po įvairiausių nuolaidų ir akcijų.

Apibendrinant reikėtų paminėti, kad šis kinų prekės ženklas pranešė apie savo ekspansiją į Europos rinkas. Deja, kol kas nežinoma, kada bus aktyvuota mums skirta Mi Store versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(15)
(6)
(9)

Komentarai (5)