Kaip išsirinkti išmanųjį telefoną ir vėliau nesigailėti: pagrindiniai kriterijai į kuriuos būtina atsižvelgti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-06-13 13:52
HTC“, „LG“ ir „Motorola“ dažniausiai gamina pigius pasirinkimus. Kada čia parašytas straipsnis? Prieš 6-7 metus gal? Pamačiau toliau minimus telefonus tai iPhone 6 kažkur prieš 6 metus išleistas telefonas, dar visokie kiti modeliai kurių seniausiai nebeturi žmonės Prašau nekelkite tokių straipsnių čia kurie nieko nepasako, tuo pačiu seniausiai atsilikę nuo šiuolaikinio pasaulio. Dabar dauguma telefonų kaip minimum turi 64GB atminties todėl 99% žmonėms net nereikia dėl jos nerimauti, dydis lyginamas ne pagal telefonų modelius, o coliais, aišku iš viso geriau būtų pagal užimamą plotą, bet coliai populiariau. Ir dabar dauguma telefonų gana dideli jeigu lyginant su tais laikais, taip pat žmonės daug daugiau praleidžia laiką. Todėl gero dydžio baterija turėtų būti kaip būtinybė nebent naudojate telefoną tik žinutėms, tuomet ir kompaktinio telefono užtektų kurių labai labai mažai yra. Galiausiai dabar yra daug smulkių dalykų, tačiau dauguma net nepajaustu didelio skirtumo jeigu nebūtų ant popieriaus užrašytas, kad čia mandresnis komponentas.
Arunas1948 2020-06-13 14:23
Koks dar pasirinkimas, man uztenka kad galiu paskambinti ir atsiliepti, zinutes nemoku parasyti, zmonai vaikai padovanojo ismanuju, zinoma sena tai dabar ilindus i telefona ,i mane nekreipia demesio, kas cia gero, atvaziuoja anukai ir tie sulinde i telefonus nenori bendrauti.
bahuriux 2020-06-13 20:02
tai jie ir bendrauja, tik ne su tavim, nes matyt užknisi visus aplinkinius, sprendžiu iš to kaip tu čia sugebi visus užknisti.
Arunas1948 2020-06-13 20:15
Bachuriuks kodel sakai baigiu visus uzknisti, as tik dalinuosi gyvenimo patirtimi kad jus nedarytumet klaidu, protingi paklauso ir mokosi uz durnus neatsakau.
poi 2020-06-13 20:31
Na Artūrui prie ruso buvo geriau, tai nekreipkite dėmesio į vargšelį.
tomas_vaitkevicius 2020-06-13 21:00
Pažiūrėkite koks pas kaimyną ir pirkite geresnį.
Gediminas Jurgaitis 2020-06-14 00:55
Arunai esi kaip atbukes peilis, lyg ir nepavojingas, bet uzknisi negyvai. kai pasiziuri i tuos beveik pusantro tukstancio minusu tau nieko nesako? cia tikriausiai nei vienas dar nera taip nusivaziaves
bahuriux 2020-06-14 11:14
Tu neįsivaizduoji kaip užknisa tie, kurie dešimtimis kartų mažiau visko suprasdami gyvenime ir moksle mokina kitus gyventi.
vanduo4 2020-06-15 10:11
- Čia gal dar svarbu būtų žinoti ką konkrečiai darysi su telefonu, nes senesnės operacinės sistemos nepalaiko naujų programėlių. Vien dėl jų esi priverstas keisti telefoną; - Negana to, Apple lėtina telefonus - Italijoje už tai buvo paduota į teismą, tik nežinau koks rezultatas; - Beje dėl saugumo, paskutiniu metu buvo daugybė atakų Android programėlėse, ypatingai trečiųjų šalių. - Ir apskritai, ar verta už telefoną mokėti daugiau nei 100 eurų? Ką už tai gauni? Daugiau atminties, RAM, geresnę kamerą, na ir kam to reikia? Pvz.: Kamera daugiau nei 12MP, kai tuo tarpu pas daugumą žmonių 4K ~ 8MP monitorius ar TV. Kokia prasmė iš tų ekstra pikselių? Pasimaivyt prieš kitus? ---------- P.s. Gal kas žinot, iPhone pakeičiau bateriją ir telefonas pradėjo restartuotis pats savaime. Įdėjus seną - problema išliko. Ar dar įmanoma jį atgaivinti? Kaip restore settings nes tiesiog restartuojasi po kokios minutės??
Paprastas_zmogus 2020-06-15 11:46
Panašu, kad keisdamas kažką sugadinai. Gal kokį kontaktą pažeidei ar pan.
Berserkas 2020-06-15 13:41
Na, manau 200-300 eurų telefonai turi geriausia visko santykį, taip pat nei gaila tokio telefono, o ir atsinaujinti galima dažniau nei flagmaną. Na, už 100 eurų telefonuose stengiamasi kuo labiau apkarpyti kaina kuomet 200-300 taip pat, tačiau tuo pačiu pasiūlyti naujus/naujausius komponentus ir pnš. Ką paprastai gauni 200-300 kainuojantį lyginant su 100 eurų tai greitesnis procesorius, greičiausiai modernesnis ir mažiau sunaudojantis baterijos, taip pat ram'ų, atminties, kažkiek geresnes kameras (bent jau pagrindine ir selfi), greitesnis krovimas, aišku priklausomai nuo tam tikrų gamintojų, bet didesnį ekraną (nekalbu ten apie mums mažai girdėtus brandus su 6.95 colio ekranais 720p+ ekranais), greičiausiausiai ir daugiau pixelių turinčius ekranus ir apskritai šiek tiek geresnius, na ir dizainas, nors dažniausiai pats rėmelis vis tiek tiek plastikinis, tačiau nugarėlė gražesnė, stiklinė (tai kam nors tuo pačiu ir minusas, nes gali skilti, bet kažkaip paskutiniai du telefonai labiau kentėjo nuo įbrėžimų nei skilimo). Kalbant apie kamera tai tie 48MP sensoriai atkuria 12MP nuotraukos, tiesiog naudojama 4-in-1 pixel binning. Ypač tamsoj jaučiasi skirtumas, daug mažiau noise ir šiaip detaliau, tačiau tie patys 48MP sensoriai gali tarpusavyje labai skirtis (pvz. dydžiu kas labai svarbu tamsoj), taip pat ten ir kiti smulkesni dalykai ir kaip "optimizuota" kamera pačių telefonų gamintojų.