Laukinių Vakarų era baigiasi ir „Android“? Testuotojai praneša apie naujausios OS versijos ribojimus, kurie tikrai nepatiks daugeliui mėgstančių piratauti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-06-14 23:44
čia labiau f#@$ck you Huawei. Nebent ta dalis gali būti keičiama kompiliuojant OS. Jei bus galimybė susidiegti APK failą rankiniu būdu pirataujant nesbus labai jau sunku perskaityt 5 žingsnių instrukciją.
FtBall 2020-06-15 08:57
Security through obscurity Manau, geras sprendimas. Paprastas vartotojas gana neprotingas, nieko neskaito, spaudžia, ok, ok, ok - ir turi "virusą", kurį pats įsirašė. Taip, dalis "apeis" šitą dalyką, bet manau nemaža dalis vartotojų tokiu būdu bus apsaugoti.
tomas_vaitkevicius 2020-06-15 14:02
Android išmaniųjų eros pradžioje reikėdavo patiems varnelę uždėti kad leisti instaliuoti aplikacijas iš nežinomų šaltinių, vėliau tikriausiai nuo Lolipop ar Nougat laikų pačiam į nustatymus lįsti nebereikėjo - iššokdavo patvirtinimo langas. Grįžtame į eros pradžią. Žvelgiant kiek toliau už varnelės uždėjimo/nuėmimo veiksmo - manau apeliuojama į tam tikrą vartotojų ratą įgijusių įprotį siųstis tam tikras aplikacijas iš mažiau žinomų tiekėjų. pažengusiems vartotojams tai tik papildomos 5 sekundės apsigalvoti arba prisiminti kartą per savaitę įjungti malware skanerį.
vaidas.neverauskas 2020-06-15 19:22
Kad turiu įtarimą, jog Huawei gana giliai ir skersai padėję bus ant tokios kontrolės - jie artimiausiu metu ir negaus "Google Android" bei naudos "Open Source Android". O tai reiškia, kad jie galės iš sistemos išoperuoti viską, kas jiems nepatinka.