IT gigantas pristato naują socialinį tinklą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2020-06-22 13:59
Pinterest yra didžiulis šiukšlių kalnas, kuris sudergia paieškos rezultatus. Geriausia, kai gauni loopą iš ten į kokį panašų ir tada atgal.
House_of_gold 2020-06-22 16:23
Sutinku, pinterest turi mirti. O gal dar kažkas pastebėjot, kad aplamai google paieška suprastėjo ir dabar kaip ko nors ieškai pirmose vietose pradėjo mėtyti google books visiškai ne į temą...
HardAxe 2020-06-22 16:43
turėjau kažkokį pluginą, kuris pinterest išmesdavo, kurį laiką veikė... google pradeda visur nusivažiuoti: - pusė paieškos rėmėjų skelbimai. Kita pusė - tie patys puslapiai tik be AD priekio, toliau jau rezultatai... - youtubės reklamos kažkokia tragerija paskutiniu metu. tiek žiūrint telefone, tiek garsiakalbis prieš kiekvieną dainą pagroja po reklamą. - google maps irgi kažkokia reklaminė kampanija patapo. taip, jų produktai vis dar geriausi, bet griet atsiras kiti žaidėjai su pakankamo lygio produkcija, kad būtų galima ramiai į viską spjauti. Šiam momentui google kaip prekybos agentas mano jaunystėj: - laba diena, parduodu dulkių siurblius. - nedomina. - gal galiu pademonstruoti kaip jis gerai veikia? - pademonstruoikit. ...Vyksta nemokamas ir kokybiškas kilimo siurbimas... -Matote? gal notire pirkti? -Ne ačiū, bet užeikit kitą savaitę, vėl išsiurbsit.
kukulis4 2020-06-22 21:18
Na taip, reklamos gal ir nervina, bet as i jas ziuriu kaip i gan nebloga alternatyva vietoj to, kad uz google paslaugas/produktus moketi pinigus. Nes seip paziurejus is sono, tai google duda tikrai dafiga nemokamu paslaugu/produktu. Dauguma vartotoju zino tik apie youtube, ir kad google maps galima naudot kaip navigacija, bet juk is tiesu yra daug daugiau. Ir tikrai daug kuo galima naudotis nemokamai. Kai kuriu produktu developmento/palaikymo kastams padengti - reklamos yra turbut vienintelis veikiantis budas...
Evil Goku 2020-06-22 23:10
Aš tai pajaučiau, kad suprastėjo botas, kuris parenka dainas youtubėj. Dabar groja tas pačias, kai kurias net kelis kartus iš eilės.
HardAxe 2020-06-23 16:54
Na po kiekvienos dainos reklama, gal kiek perdaug. Ir tai 100% reklamuojamas yuotube subscription`as, sakyčiau beveik tyčiojantis iš klausytojo. "Tave erzina reklama? Norėtum kad jos nebūtų? Išbandyk youtube premium...", "tavo kūdikis miegojo prie muzikos ir nubudo per šią rekamą? Youtube premium pirmą mėnesį nemokama..." Nepamiršk, kad naudodamas nemokamas paslaugas tu taip ar taip parsiduodi savo privatumo duomenis. Ar susimokėjus mokestį mane nustos sekti? Normali personalizuota reklama, mano supratimu, būtų kai Tau parodo kažkiek kartų per dieną, vėliau būtent Tave palieka ramybėj. Kadangi google viską žino viską mato, tai galėtų dingti dienai reklama po to, kai patikrini pvz tris jos siūlomus produktus bent 15sec kiekvieną. Sakykim žmogus naudotųsi nauju servisu, jeigu jame būtų iki 20vnt reklamos. Kai žmogus jau įpranta jo tolerancija padidėja iki kokių 50vnt reklamos. Atrodo gal ir daugoka, bet servisas patogus, tai žmogus toleruoja. Jeigu pakelsim reklamos kiekį iki kokių 80vnt žmogus dar kurį laiką naudosis servisu iš įpročio, bet pradės dairytis alternatyvos. Manau google bent kai kuriose paslaugose šitą ribą peržengė. Gali būti, kad skiriasi reklamos kiekiai nuo šalies, t.y. tu jos matai mažiau negu aš. Pradžioje gal ir jie buvo "lesser evil", bet dabar jų pagrindinis tikslas yra kuo agresyvesnis aprdavinėjimas ir kuo agresyvesnė plėtra visais įmanomais būdais. Pvz ekosistemos saugumo kameros net teoriškai nerodys tiesiogiai vaizdo. Viskas eis per cloud`ą. Ir t.t.
sutkyne 2020-06-23 17:51
Visiems klausantiems yt telefone siūlau youtube vanced programą androidui. Tai modifikuotas yt, nebematysite reklamų, galėsite klausyti net ir užrakinę ekraną. Appsas ir instaliavimo instrukcijos https://youtubevanced.com/
Hudson54 2023-09-01 09:53
„YouTube Vanced“, skirta „Android“, yra modifikuota „YouTube“ programa, kuri pašalina skelbimus ir leidžia žaisti fone. Programą ir diegimo instrukcijas galite lengvai rasti internete. Mėgaukitės klausymu be skelbimų ir užrakintame ekrane!