Nutekino nuotraukas, kaip atrodys naujausi aukščiausios klasės „Samsung“ išmanieji laikrodžiai – pasirinko skirtingą strategiją nei konkurentai  ()

„Samsung“ ketina išleisti naują išmanųjį laikrodį – „Galaxy Watch 3“. Evan Blass, geriau žinomas kaip @evleaks, pasidalino laikrodžio nuotraukomis, kuriose nurodoma išmaniojo laikrodžio paleidimo data.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žemiau esančiame paveikslėlyje nesunku pastebėti, kad laikrodis rodo 22 d., trečiadienį. Panašu, kad šio mėnesio 22 d. (trečiadienį) ir bus oficialiai išleistas „Galaxy Watch 3“. Gandais tikėti leidžia tai, kad „Samsung“ įrenginių vaizduose matomi skaičiai paprastai atitinka paleidimo datą.

Kalbant apie patį laikrodį, vaizdai parodo subtilų laikrodžio kontūrą, du mygtukus dešinėje pusėje ir odinį dirželį. Abu modeliai bet kuriuo atveju nėra tapatūs, kaip rodo vaizdai. Panašu, kad dešinėje esantis modelis bus skirtas labiau moterims.

Laikrodis bus siūlomas dviejų dydžių – 41mm ir 45mm. Modeliai atitinkamai turės 247 mAh ir 340 mAh talpos baterijas.

„Samsung Galaxy Watch 3“ turės 1GB operatyviosios ir 8GB vidinės atminties. Laikrodis turės 5ATM atsparumo vandeniui, o korpusas MIL-STD-810G tvirtumo sertifikatą. Laikrodyje veiks „Tizen OS 5.5“ operacinė sistema. Manoma, kad laikrodis palaikys 4G ryšį ir Wi-Fi. „Galaxy Watch 3“ turės EKG jutiklį ir gebės stebėti širdies ritmą.

Remiantis nutekėjusia informacija, „Galaxy Watch 3“ bus galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, bronzinės ir sidabro spalvos. Kita vertus, sidabrinės spalvos variantas taip pat turi juodą dirželį ir juodą aplink ekraną besisukantį ratuką. Atsižvelgiant į tai, tikėtina, kad laikrodis bus dviejų versijų – nerūdijančio plieno ir titano.

„Galaxy Watch 3“ kaina šiuo metu nėra žinoma. Ko gero, apie ją sužinosime prieš pat oficialų pristatymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai ()