Pirmieji testai rodo, kad „Samsung“ ir AMD kuriami naujieji vaizdo procesoriai yra neįtikėtinai spartūs: triuškinantys rezultatai ir 200 % spartos prieaugis  ()

Praėjusiais metais „Samsung“ su AMD sudarė strateginę partnerystę, kurios tikslu tapo RDNA architektūrą turinčių vaizdo procesorių montavimas į Pietų Korėjos pagamintus mobilius SoC lustus išmaniesiems telefonams. Panašu, kad bendradarbiavimas duoda pirmuosius vaisius, kuomet buvo paviešinta sparta tarp „Qualcomm Adreno 650“ ir AMD mobilaus vaizdo spartintuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiuose testuose, kaip „Manhattan“ ir „Aztec Normal“, „Qualcomm“ grafikos sprendimas yra tiesiog triuškinamas. RDNA architektūros grafikos posistemė atitinkamai rodo 47 % ir 200 % spartos prieaugį. „Aztec High“ teste išlaikomas įspūdingas 190 % pranašumas.

Tiesa, pirmieji naujos kartos SoC lustai neturėtų mobiliuose telefonuose pasirodyti anksčiau nei kitais metais. Konkurentai turi laiko pasiruošti „Samsung“ šturmui, tad skirtumai kitais metais tarp besivaržančių kompanijų gali ir aptirpti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: BC00
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()