Specialybė, kurios absolventams jau net ir be didesnės patirties siūlomas 2 tūkst. € atlyginimas į rankas ir tai ne riba

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2020-07-14 10:20
Pezalų prirašyta ir tiek. Niekas niekam tokių pinigų nemoka be patirties. O duomenų analitikai - pirmieji į bedarbių gretas eisiantys IT sektoriaus darbuotojai, nes juos pačius pirmus pakeis DI.
kukulis4 2020-07-14 11:35
Moka ir tokius pinigus ir didesnius, tiesiog ne kiekvienam. Yra visiskai nieko nesigaudantys, netycia gave kazkokia IT specialybe, ir galvojantys, kad minimumas IT yra 2k eur i rankas. Yra vidutiniokai, kurie daugiau maziau gaudosi, supranta, ka daro, taciau ar del ziniu ar del motyvacijos stokos tiesiog netobuleja arba tobuleja letai ir uzdirba mazdaug vidutiniska atlyginima, darba keicia retai, nes sedi savo komforto zonoj. Ir yra tie tretieji - kurie ir moka ir daro daug. Va tie ir susirenka didziausius atlyginimus. Mes, kai samdom naujus darbuotojus, net jeigu samdom 2-3 kurso studenta, jei matom kad turi pakankamai potencialo, pridedam simta-kita algos vien tik del to, kad jis ateitu pas mus, o ne pas kazka kita. Jis gali startuot su didesne alga, bet jei nores kasmet didejancios algos, privales kelt kompetencijas ir demonstruot rezultatus.
immortallt 2020-07-14 11:57
Šiaip tie 2k € dabar pasiekiami gan daug specialybių per pirmus penkis metus. Sąlyga, kad tobulėji ir augi greitai, prisiimi atsakomybę ir nori daryti daugiau. Pats sėdėjau 6 metus komforto zonoje ir pribrendo noras kažką rimčiau pasidarbuoti, tai jei prieš tai per 6 metus atlyginimas paaugo apie 30%, tai po to per tris metus 300%. Tad labai juokina žmonės, kurie skundžiasi, kad jiems kažkas algos normalios nemoka. Algą normalią reikia užsidirbti, o jei kur sėdi nemoka vis tiek, tai reiškia jiems ir nereikia gabių žmonių, jų strategija kita - eini kitur, kur jų reikia. Jei pradedi aiškinti, kad darbų nėra - dar didesnis bullshit, darbų yra iki kaklo, bet arba nenori judėti iš savo vietos, arba nenori tobulėti ir plėsti savo gebėjimų. Aišku yra išimtinių atvejų, kai įlindęs labai giliai į vieną sritį ir tik viena įmonė regione tokį darbą gali pasiūlyti, bet tada gali visą laiką ieškoti naujos srities, kurioje tavo veiklos proceso patirtis pritaikoma.
Ketleris 2020-07-14 20:00
Parodykit darbo skelbimą kur be patirties siūlo darbą ir moka bent minimumą
kukulis4 2020-07-14 21:01
Eini i cvonline.lt, pasirenki IT sriti, kaip raktini zodi ivedi 'junior' ir praktiskai kiekviename skelbime niekas nepraso patirties, ir siulo daugiau negu minimuma. Klausimas ar tave bent i interviu pakvies, nes zinai, seniuk, geri darbai tik per pazintis
Xdmin 2020-07-14 22:26
Be patirties tai nieko negausi, vistiek turi kazka moketi. Yra praktikos, kurios moka minimuma. Bet ir ten yra atranka.