Oficialiai pristatytas „OnePlus Nord“ – telefonas, kurį išpirko dar iki pristatymo: ką sugeba flagmanams nenusileidžiantis įrenginys už kur kas mažesnę kainą? (Video)  ()

Aukščiausios kokybės technologijų prekės ženklas „OnePlus“ pristatė „OnePlus Nord“ – tai pirmasis produktas iš „OnePlus“ naujos žemesne kaina pasižyminčių išmaniųjų telefonų linijos, rašoma pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau „flagmanų žudikais“ tituluojami pagrindinės linijos „OnePlus“ telefonai subrendo ir šiuo metu jau turėtų būti vadinami nebe flagmanų žudikais, o pilnaverčiais flagmanais: jeigu 2015 metais šie įrenginiai buvo kelis kartus pigesni už tokių pačių charakteristikų rinkos lyderių telefonus, tai šiandien tas skirtumas yra kur kas mažesnis (bet vis dar yra). Tuo tarpu „OnePlus Nord“ galima vadinti savotišku „sugrįžimu į laukinę jaunystę“, kuomet rinkai pateikiamas formaliai vidutinės klasės, tačiau pagal kai kuriuos požymius flagmanams nenusileidžiantis įrenginys už kur kas mažesnę kainą.

„OnePlus Nord“, viešai pademonstruotas pirmajame pasaulyje papildytos realybės (AR) išmaniųjų telefonų pristatyme, siūlo visus pagrindinius kasdienio išmaniojo telefono elementus: daugeliu skirtingų galimybių pasižyminčią kameros sistemą, sklandžią vartotojo patirtį ir patikrintą „OnePlus“ kokybę.

Telefonas yra pagamintas „Qualcomm Snapdragon 765G 5G“ platformos pagrindu. Formaliai tai leistų šio telefono pirkėjams naudotis 5G ryšiu, bet realiai dar teks palaukti, kol tokias galimybes suteiks Lietuvos ryšio operatoriai – naujosios duomenų perdavimo technologijos mūsų šalyje veikti pradės ne anksčiau nei kitų metų pradžioje.

„OnePlus Nord“ žymi svarbų pasiekimą „OnePlus“ prekės ženklui, nes mes visada ieškome naujų būdų dalytis geriausia technologija su daugiau žmonių visame pasaulyje. Džiaugiamės galėdami pristatyti labiau prieinamą „OnePlus“ išmanųjį telefoną, kuris išdidžiai stovi šalia kitų „OnePlus“ šeimos produktų“, – teigia „OnePlus“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Pete‘as Lau, – „OnePlus Nord“ apjungia kamerą flagmanę kartu su kitomis mūsų išskirtinėmis savybėmis, kaip 90 Hz dažnio ekranas, operacinė sistema „OxygenOS“ ir įkrovimo technologija „Warp Charge 30T“, kurios užtikrina geriausią išmaniojo telefono patirtį šioje telefonų klasėje.“

Įdomu tai, kad dar iki įrenginio pristatymo vykdant išankstinę telefono prekybą jis buvo išpirktas žaibo greitumu ir pirkėjams dar net nežinant, ką perka – iš esmės, perkant katę maiše. Tai yra aiškus vartotojų pasitikėjimo „OnePlus“ vardu įrodymas.

Kamera flagmanė

„OnePlus Nord“ telefone sumontuotas tas pats 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis, kaip ir flagmanų serijos „OnePlus 8“ įrenginyje. Ji turi plačią f/1,75 diafragmą, leidžiančią suteikti daugiau šviesos ir optinio vaizdo stabilizavimą (OIS) bei sumažinti neryškumą ir niūrumą tiek nuotraukose, tiek vaizdo įrašuose. Be to, „Nord“ komplektacijoje yra 8 MP ypač plataus kampo kamera, makrokamera ir gylio jutiklis, kurie užtikrina universalią ir įvairiapusę fotografavimo bei vaizdo įrašų kūrimo patirtį.

„Nightscape“ režimas – prieinamas tiek fotografuojant galine kamera, tiek iš labai plataus kampo – pažangios kompiuterinės fotografijos pagalba leidžia įamžinti nuostabias akimirkas nakties metu. Su „Nightscape“ režimu „OnePlus Nord“ užfiksuoja iki devynių skirtingų įvairios ekspozicijos nuotraukų ir per kelias sekundes jas sujungia, kad esant prastam apšvietimui nuotrauka būtų aiškesnė, ryškesnė ir dramatiškesnė.

„Nord“ yra pirmasis „OnePlus“ įrenginys, turintis dvigubą priekinės kameros sąranką su patobulintais vaizdo apdorojimo algoritmais, užtikrinančiais išskirtinį aiškumą ir detalių išryškinimą.

„OnePlus Nord“ turi 32 MP pagrindinę kamerą bei didžiausios skiriamosios gebos priekinę kamerą iš visų „OnePlus“ telefonų, kas leidžia telefonui fiksuoti puikias asmenukes dieną ir naktį. Pagrindinė priekinė kamera taip pat palaiko aukštos kokybės vaizdo fiksavimą 4K iki 60 kadrų per sekundę greičiu. 8 MP ypač plataus kampo priekinė kamera siūlo 105 laipsnių matymo lauką, leidžiantį vartotojams lengvai fotografuoti didelės grupės asmenukes.

Sklandi patirtis

„OnePlus Nord“ 6,44 colių „Fluid AMOLED“ ekranas, turintis 90 Hz atsinaujinimo dažnį, įtraukia vartotoją ir greičiau reaguoja į prisilietimus. Nesvarbu, ar naršote internete, ar žiūrite nuotraukas, kiekvienas prisilietimas yra sklandesnis ir nuoseklesnis. „Nord“ ekranas taip pat turi 2 048 automatinio ryškumo lygius, dėl kurių ryškumas keičiasi sklandžiau ir suteikia akims daugiau komforto.

„Nord“ integruota „Qualcomm Snapdragon 765G 5G“ mobilioji platforma turi dirbtinio intelekto variklį, padedantį pasiekti maksimalų žaidimų greitį. Iki 12 GB paspartinta operacinė atmintis, leis „Nord“ vartotojams žaisti galingesnius žaidimus ir mėgautis sklandžiu daugiafunkciu veikimu.

Kaip ir flagmano „OnePlus 8“ serijoje, „Nord“ turi iš anksto įdiegtą „OxygenOS 10.5“ – naujausią ir greičiausią „OnePlus“ programinę įrangą. „OxygenOS 10.5“ siūlo tokias funkcijas kaip „Dark Mode“, „Zen Mode“ ir pilną tinkinimo parinkčių rinkinį, kurios leidžia vartotojams pritaikyti sau viską – nuo piktogramų formų iki pirštų atspaudų animacijos. Sukurta taip, kad būtų ypač greita ir sklandi, „OxygenOS“ turi beveik 300 galingų programinės įrangos optimizacijų, kurios padeda užtikrinti maksimalią išmaniųjų telefonų naudojimo patirtį.

Visa kita, ką mėgsta „OnePlus” vartotojai

„OnePlus Nord“ pasižymi skiriamąja „OnePlus“ savybe – įkrovimo technologija „Warp Charge 30T“, kuri randama ir pagrindiniuose „OnePlus“ gaminiuose. Ši technologija vos per pusvalandį pakraus „Nord“ 4,115 mAh talpos akumuliatorių nuo 0 iki 70 proc., o įkrovimo greitis nekis nepriklausomai nuo to, ar krovimo metu naršysite socialinėse medijose ar žaisite žaidimus. Naudodamas „besimokančiąją“ sistemą „Nord“ nakties metu automatiškai pakeičia krovimosi būdą, sumažindamas laiko tarpą, kurio metu baterija būna pakrauta 100 proc., ir taip pagerina akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

„Nord“ garantuoja tokią pačią rinkoje pirmaujančią kokybę, kurios vartotojai tikisi iš „OnePlus“. Šiai linijai buvo atlikti tokie pat kruopštūs ir griežti laboratoriniai tyrimai, kaip ir visiems kitiems „OnePlus“ įrenginiams.

Panašiai kaip ir „OnePlus“ flagmanai, „OnePlus Nord“ gaus dvejų metų programinės įrangos atnaujinimus ir trejų metų saugumo atnaujinimus.

Kainos ir prekybos pradžia

Naujuosius „OnePlus“ telefonus bus galima rinktis dviejų spalvų – mėlyno marmuro ir pilko onikso.

„OnePlus Nord“ rinkai bus prieinamas gamintojo internetinėje svetainėje ir visose autorizuotose prekybos vietose nuo šių metų rugpjūčio 4 dienos.

Įrenginio versija su 8 GB darbinės atminties ir 128 GB nuolatinės atminties kainuos 400 eurų, versija su 12 GB darbinės atminties ir 256 GB nuolatinės atminties – 500 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai ()