Pasauliui pristatytas naujasis „OnePlus 7T“ telefonas (Video)  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojas „OnePlus“ Indijoje pasauliui pristatė naujausią savo flagmaną „OnePlus 7T“. Telefonas turi rinkos standartu spėjusią tapti trijų objektyvų kamerą, 90 Hz dažnio ekraną ir visai neseniai išleistą operacinę sistemą „Android 10“. Įrenginio kainas ir prekybos starto datą kompanija atskleis spalio 10 dieną, kai Didžiojoje Britanijoje vyks telefono pristatymas Europos rinkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūsų kompanija visada stengiasi vartotojams pristatyti geriausias technologijas, kurios suteikia greičiausią ir sklandžiausią įmanomą vartotojo patirtį. „OnePlus 7T“ yra stiliaus ir naujausių technologijų derinys su 90 Hz ekranu, trimis kameromis ir neprilygstama vartotojo patirtimi“, – teigė Pete‘as Lau, „OnePlus“ įkūrėjas ir generalinis direktorius.

Triguba kamera ir jos užfiksuotiems vaizdams pritaikytas ekranas

Naujojo telefono nugarėlėje, kuri bus dviejų spalvų – matinės sidabrinės ir ledynų mėlynos, vartotojai ras jau rinkos standartu tapusią trijų objektyvų kamerą. Pagrindinis objektyvas yra 48 megapikselių su itin plačiai atsiveriančia diafragma (f/1,6), kuri leidžia išgauti aiškias ir pakankamai šviesias nuotraukas tamsiu paros metu. Šalia jo esantis teleobjektyvas turi daugybę židinio nuotolių ir vaizdą, išsaugant jo kokybę, gali priartinti iki dviejų kartų. Galiausiai, šią trijų objektyvų kamerą užbaigia plataus kampo objektyvas, kuris fotografuoja plačiu, 117 laipsnių kampu.

Kamera turi ir „Macro Mode“ režimą, kuris leidžia fotografuoti objektus iš labai arti – iki 2,5 cm atstumo. Tai vartotojams leidžia ryškiai fotografuoti smulkius objektus. Visi šie objektyvai gali būti naudojami ir filmuojant.

Telefonas turi 90 Hz atnaujinimo dažnio „AMOLED“ ekraną, kuris tinka tiek nufilmuotų aukštos kokybės vaizdo įrašų, tiek 4K HD filmų žiūrėjimui, tiek aukštos kokybės vaizdo žaidimams. Taip pat jis turi ir „HDR10 +“ savybę, kuri vaizdą gali atkurti dar ryškiau, nes tamsius jo tonus vaizduoja tamsiau nei įprastai, o šviesius – šviesiau. Taip sukuriamas kontrastas, kuris vaizdą paverčia detalesniu ir ryškesniu. Ekranas taip pat gali būti pašviesinamas labiau nei anksčiau, todėl vartotojams telefonu bus patogu naudotis lauke net ir labai šviesą dieną.

Prioritetas – efektyvumui ir greičiui

Telefone įdiegta „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ procesorius padeda telefonui veikti greičiau, todėl darant daug užduočių vienu metu, arba žaidžiant aukštos vaizdo kokybės žaidimus, telefonas vis tiek veiks greitai ir sklandžiai. Dėl „UFS 3.0“ saugojimo funkcijos „OnePlus 7T“ telefonas suteikia spartų failų perkėlimą, daug papildomos vietos failams, nuotraukoms, muzikai ir vaizdo įrašams laikyti. Vidinė atmintis valdoma „RAM Boost“ technologijos, todėl jos veikimas paskirstomas intelektualiai ir telefonas gali veikti sklandžiai.

„OnePlus 7T“ taip gali pasigirti dvigubų stereofoninių garsiakalbių komplektu, kuriame yra „Dolby Atmos“ sistema, sukurianti aiškesnį, garsesnį ir labiau subalansuotą garsą. Telefone integruota ir greitojo įkrovimo technologija „Warp Charge 30T“. Ji telefoną gali įkrauti per vieną valandą, 23% greičiau nei „Warp Charge 30“, ir tuo pačiu metu išlaikyti telefoną vėsų, o įkrovimo greitį – pastovų, net kai telefonas intensyviai naudojamas.

Taip pat „OnePlus 7T“ yra pirmasis išmanusis telefonas, kuriame gamykliškai įdiegta naujoji operacinė sistema „Android 10“ su pagrindinėmis „Google“ programomis ir paslaugomis.

Naujieji telefonai Europos rinkai bus pristatyti spalio 10 d. Londone vyksiančiame renginyje, kur bus atskleistos ir įrenginio kainos bei prekybos starto data.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()