RRT ataskaita: nustatė, kurio operatoriaus 4G ryšio aprėptis Lietuvoje yra plačiausia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2020-07-28 16:53
Su omnitel buvau nuo 2000 metų. Iki 2016. Atvažiavęs į kaimą žiūrėdavau tv per kompą, filmus siųsdavausi. 2016 nustojo traukti, 0.7 mbps. Skambinu ir klausiu - wtf? Sako - nieko nedarėm, gedimų nėra. Atsiunčiau speedtest printscreenus, kad anksčiau buvo gerai, o dabar 0. Atsakymas tas pats - patikrinkite nustatymus. Pažiūrėjau jų deklaruojamą ryšio žemėlapį - deklaruoja minimum 20 mbps. Paskambinau, kad registruotų problemą. "Patikrino" - viskas gerai. O žemėlapis tik bendras, gali taip ir nebūti. Sako, gal esate dauboje? Ne, sakau, kaip tik ant kalno. O ir dauba per 3 mėnesius nuo paskutinio apsilankymo nelabai galėjo susidaryti. Sutartis buvo pasibaigus, tai perėjau į Tele2. Pirmas testas - 111 mbps į Rygą iš Ignalinos rajono. Po to dar skambino iy Telia ir klausė gal persigalvočiau grįžti, kokia išėjimo priežastis? Tai supratau, kad jiems visiškai dzin.
Interasantas 2020-07-28 19:20
Mano patirtis kitokia. Kada tele 2 su savo oro balionu priskris į Skuodo raj. Mieste pačiame dar ryšys dar yra, bet toliau tik 3G ir žemiau važiuojant ant Klaipėdos. Bite ir telia bandant buvo visur 4g, o telia ir 4g+ dar kaimuose kai kur.
ramunasz 2020-07-28 19:35
Pas mane ir nuo Šiaulių keli kilometrai Rėkyvos pusėje link Šilėnų Tele2 4G vos vos gyvas, kartais net puslapio nežkrauna iš pirmo karto, reikia refrešinti....
lizunas 2020-07-28 20:11
Pas mane tai pat Tele2 viskas ok buvo, niekas nesiskundė. Nuo šio pavasario net lauke negalima per messengerį šnekėt, visi skundžiasi. Įsidėjau ežio kortą į modemą - viskas puiku.
qrad 2020-07-28 20:56
Esu išbandęs visus mobiliuosius tiekėjus, tai geriausiai ir stabiliausiai veikė Telia 4g intikas. Tele2 gal turi didžiausią aprėpti, bet pas juos pralaidumas ir sparta nelabai kokios kokybės.
unytas 2020-07-29 09:33
Visą gyvenimą buvau an bitės bet dabar pastarieji du metai an Tele2. Uzsiskau planą be rybu 4g ir namuose naudojuos paskleidziu iš telefono wifi ir xbox užtenka ir PC užtenka pažaisti . Net neturiu interneto namie viskas iš telefono ir užtenka. Aišku gyvenu vienas. Bet va su Tele2 abonentų nebebusiu nes už 14€ skola buvo perdavė anstolams tiesiog nedamokejau sakau 31diena likusią skola pervesiu o va 30diena jau anstolams perduotas tikrą istoriją tai gerau iš terminalo pildisiu
bahuriux 2020-07-29 15:49
Užjaučiu kitus žaidėjus su kuriais tu žaidi. Kai intiką šarini iš tlf.
Shinigami 2020-07-29 17:12
Dėl savo problemų kaltini kitus? Patikrinti ar kas sugedę tai kaip du pirštus... Visi ryšio bokštai turi mechanizmus (tiek techninius tiek programinius) kurie praneša apie gedimus į centrą, tad lengva patikrinti ar bokštas sugedęs ar ne. Todėl operatorius kuris su tavimi kalbėjo buvo vien patikrinęs šiuos daviklius buvo 99% tikras kad viskas veikia gerai. Likusi 1% galima taip pat lengvai patikrinti. Tereikia pažiūrėti kitus įrenginius kurie prisijungę prie to pačio bokšto ir kokių greičiu siunčiasi informacija. Jei 100 kitu įrenginiu siunčia 120 mbps, o tik tu vienas 0 mbps, tai garantuoja, kad problema ne su bokštu, o su tavo pačio įrangą. Tai koki gedima jie gali registruoti? Čia tu atrodai kaip mažas vaikas kuris užsispiria parduotuvėje kad nori saldainiu, nors mama jiems neturi pinigų. O tu rėki, kad vis tiek jų nori. Ar tu galvoji, kad jie privalo atsiusti meistrą į tavo namus, kad sutaisytu tavo kompiuterį? Greičiausiai po eiliniu windows naujinimų tavo kompiuteryje buvo sugadintos interneto tvarkyklės arba jo nustatymai nusimušė. Tad pirmas dalykas kuri turi daryti yra ne operatoriui skambinti, o savo tvarkykles perinstaliuoti. Taip, jiems visiškai dzin. Ar tu galvoji, kad esi vienintelis jų klientas? O gal tau buvo paskirtas asmeninis vadybininkas kuriam skambinai ir pranešei apie "gedimą". Galiu garantuoti kad skambinai ne asmeniniam vadybininkui, o į bendrą pagalbos centrą, kuriame jei ir užregistravo gedimą arba tavo skambuti, bet tikrai keli tūkstančiai ten dirbančių darbuotojų apie jį nežino, net ir tas darbuotojas kuris priėmė tavo skambuti apie jį iki vakaro visiškai pamiršo, nes per diena jis priėmė 100 tokių skambučių. Tik visiškai save susireikšminęs asmuo gali galvoti, kad visas 1000 telia darbuotojų jam paskui užpakalį vaikšto ir laukia kol jis pilstelės. Šiaip, nėra jokio skirtumo ar tai bus bitė, tele2, telia ir t.t. Jei tavo kompiuteris ar telefonas suges ir negaudys interneto, nei vienas iš jų nebėgs remontuoti ryšio bokšto, jei jis gerai veikia. Visu operatorių pagalbą tavęs paklaus ar neįlindai į kokia duobę.