Tai bus turbūt pats mažiausias 4G telefonas su „Android 10“ operacine sistema – ar esate matę ką nors panašaus? (Video)  ()

Mažai žinoma „Unihertz“ kompanija pristatė „Jelly 2“ išmanųjį telefoną. Jeigu sutelktinio finansavimo platformoje bus surinkta pakankamai lėšų, šis įrenginys taps mažiausiu pasaulyje 4G išmaniuoju telefonu, veikiančiu su „Android 10“ operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jelly 2“ yra pirmojo „Unihertz“ išmaniojo telefono „Jelly“ įpėdinis. Originalus „Jelly“ buvo išleistas dar 2017 m. Jis naudojo 2,45 colio ekraną. Klaviatūra buvo itin nepatogi ir prastai veikė baterija. Šia prasme, būsimoji „Jelly 2“ atsižvelgė į šiuos trūkumus ir abu juos pašalino.

„Jelly 2“ pasižymi 3 colių ekranu, dvigubai ilgesniu baterijos veikimo laiku, patobulinta kameros sistema ir GPS jutikliu. Šį 4G mini išmanųjį telefoną lengviau naudoti naktimis, sportuojant ir ilsintis nuo savo didžiulio išmaniojo telefono.

Nors „Jelly 2“ turi mažytį 3 colių 480×384 ekraną, jis, visgi, užtikrina puikią vaizdo kokybę su 326 PPI, kuri leidžia vartotojams mėgautis filmais, žaidimais ir dar daugiau, išryškinant spalvas ir detales.

Pagrindinės „Jelly 2“ savybės

„Jelly 2“ darbą užtikrina „MediaTek Helio P60“ procesorius. Tai yra vidutinio pajėgumo lustas, tačiau jo turėtų pakakti išmaniajam telefonui su ribotomis galimybėmis.

Telefono baterijos talpa – 2000 mAh. Palyginus su standartiniais „Android“ telefonais, tai labai mažai, bet turint omenyje mažą išmaniojo korpusą ir nedidelį ekraną, tokios talpos baterijos visiškai pakanka.

Priekinėje „Jelly 2“ korpuso dalyje rasime 8MP asmenukių kamerą, o gale – vieną 16MP raiškos jutiklį. Nugarėlėje taip pat yra pirštų atspaudų skaitytuvas, tačiau tie, kurie jau išbandė šį telefoną, sako juo nusivylę.

Šis telefonas yra vos 16,5 mm storio, o tai yra tarsi akmenukas rankoje. Telefone yra 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties. Telefone yra ausinių lizdas, todėl galima „Jelly 2“ tiesiog naudoti kaip kompaktišką MP3 grotuvą.

„Kickstarter“ platformoje „Jelly 2“ kaina yra 129 JAV doleriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()