Ar žinote, kokią naudą iš tikro suteikia 120Hz telefonų ekranai? Įdomus testas ir kaip „Apple“ gavo į kaulus (Video)  (1)

Žaidimų telefonai nebėra naujiena. Garsūs išmaniųjų įrenginių gamintojai pluša iš peties norėdami įtikti įnoringiems vartotojams. Štai neseniai pasirodė žaidimams skirtas „Asus Rog Phone 3“ išmanusis telefonas, „Lenovo“ neatsilikdamas išleido „Lenovo Legion“. O štai dabar pasirodė ir „Xiaomi“ dukterinės kompanijos telefonas „Black Shark 3S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Black Shark 3S“ gali pasigirti 6,67 colio AMOLED ekranu. Bet vyšnia ant torto tampa 120Hz atsinaujinimo dažnis. Didelis atsinaujinimo dažnis užtikrina sklandžią animaciją ir gerą patirtį žaidžiant žaidimus.

120Hz atsinaujinimo dažnį papildo 270Hz jutimų atsinaujinimo dažnis. Taip pat „Black Shark 3S“ ekranas  palaiko MEMC 3.0 standartą, kuris užtikrina paprastų vaizdo įrašų sklandumą.

Kadangi daugelis gamintojų renkasi naujausią „Snapdragon 865 Plus“, ne išimtis ir „Black Shark 3S“.

Norėdamas atkreipti dėmesį į „Black Shark 3S“ technologijas, gamintojas ėmė ir palygino šio telefono ekrano technines galimybes su „Apple iPhone 11 Pro Max“. Po šio testo, „Apple“ belieka slėptis po pernykščiais lapais.

O štai čia galite pažiūrėti, kaip „Black Shark 3S“ lyginamas su „Apple iPhone 11 Pro Max“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(21)
(4)

Komentarai (1)