Pristatytas įspūdingiausias neužmušamas telefonas – ne tik atitinka, bet net ir pralenkia karinius standartus (Video)  (2)

„Bullitt Group“, kurianti „Cat“ prekės ženklo tvirtus išmaniuosius telefonus, išleido naują flagmaną - „Cat S62 Pro“. Tai trečiosios kartos „Cat 60“ serijos telefonas, pasižymintis ypatingomis charakteristikomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„S62 Pro“ yra geriausias išmanusis telefonas savo klasėje kiekvienoje srityje, nesvarbu, ar kalbame apie dizainą, tvirtumą, ar apie technologijas“, – tvirtino Peteris Cunninghamas, „Bullitt Group“ viceprezidentas.

„S62 Pro“ šiek tiek lengvesnis nei jo pirmtakas. Telefonas turi galingesnį mikroschemų rinkinį, daugiau RAM ir atminties bei patobulintą „FLIR“ terminio vaizdo kamerą.

„FLIR Lepton 3.5“ jutiklis leidžia telefono savininkui aptikti karštas ar šaltas vietas aplink namą, ištirti prietaisų šiluminius rodiklius arba ieškoti laukinės gamtos 30 metrų atstumu.

„Lepton 3.5“ terminės kameros jutiklis gali išmatuoti temperatūrą nuo –20 °C iki 400 °C, jos horizontalus regėjimo laukas yra 57 laipsniai ir ji naudoja daugialypį dinaminį vaizdą (MSX).

Pasak Cunninghamo, „Lepton 3.5“ jutiklis turi keturis kartus didesnę terminę skiriamąją gebą: „Mes pajudėjome nuo maždaug 5000 pikselių „S61“ modelyje iki beveik 20 000 pikselių „S62 Pro“.

„Cat S62 Pro“ palaiko „Android Enterprise“ funkcijas, įskaitant „Zero-touch“. Kartu pateikiama dvejų metų garantija ir trejų metų saugumo atnaujinimai.

„S62 Pro“ siūlomas už 649 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(7)
(17)

Komentarai (2)