iMAN Victor: naujoji atspariųjų telefonų rinkos žvaigždė? (Video)  ()

Laikui bėgant mobiliųjų telefonų gamintojai nesnaudžia ir gamina vis naujesnius telefonų modelius su vis įspūdingesnėmis techninėmis specifikacijomis, o šie kaskart tampa vis brangesni ir brangesni. Tad ar keista, kad esant tokioms tendencijoms, kaip ant mielių auga Kinijos gamintojų populiarumas - jų gaminami telefonai nėra patys galingiausi, bet pasižymi itin praktiškais ir įdomiais sprendimais, o svarbiausia, už prieinamą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai kad ir iMAN Victor, kuris nusitaikė į tuos klientus, kuriems svarbiausia ne išvaizda ir plonas it popieriaus lapas išmanusis, o tvirtas, solidus, nuo įvairių išorės poveikių apsaugotas korpusas, ilga baterijos tarnavimo trukmė ir tuo pat metu, spartus veikimas, visiškai atitinkantis šiuolaikinius standartus. Tiesa, naujasis iMAN Victor daugelį telefonų sparta ir turimomis specifikacijomis dar ir pranoksta.

Šis telefonas puikiai tiks tiems, kurie iš telefono reikalauja efektyvumo, ištvermės ir lankstumo. Ir kurie, kaip įprasta, viso to nori už prieinamą kainą. Gal ir atrodo keista, tačiau visus šiuos įgeidžius iMan Victor gali patenkinti, štai todėl jo pristatymuose dažnai sutinkamos prognozės, jog šis modelis gali tapti tikra žvaigžde vidutinės klasės atspariųjų telefonų segmente.

Taigi, ką dar mums siūlo šis išmanusis?

IMAN Victor turi galingą OCTA-Core procesorių, veikiantį 2.0 GHz dažniu, 2, 3 arba 4GB RAM operatyviosios atminties ir 16, 32 arba 64 GB vidinės atminties, kurią, be visa ko, dar galima ir praplėsti įdėjus papildomą micro SD atminties kortelę.

Vaizdą perteikia 5,0 colių ekranas, palaikantis 1080p „Full HD". Pigesnis telefono modelis turi paprastą HD rezoliuciją. Ekranas apsaugotas Gorilla Glass 3 danga.

Išmaniajame įdiegta „Android 6.0 Marshmallow” operacinė sistema, jame yra pirštų atspaudo skaitytuvas, dvi kameros: brangesniuose modeliuose galinė (13 MP) ir priekinė (5MP), o pigesniuose - 8 MP ir 2 MP atitinkamai.

Ilgą veikimo trukmę užtikrina 4500-4800mAh talpos akumuliatoriai - prisiminus, jog statistinis modernus išmanusis retai peržengia 3000mAh talpos bateriją, šis parametras nuteikia labai solidžiai.

Dizainas

Kaip jau tikriausiai pastebėjote, šio telefono dizainas išties solidus. Jo nugarėlė padengta oda, suteikianti ypač malonų pojūtį laikant įrenginį rankose, o pats korpusas pagamintas iš metalo.

Konstrukcija ne tik patvari, bet ir sertifikuota IP67 standarto, o tai reiškia, kad telefonas atsparus vandeniui, lygiai kaip ir pavyzdžiui Samsung Galaxy S7.

Tačiau tai dar ne viskas. Konstrukcija apsaugo ir nuo dulkių, ir nuo smūgių. Apsaugotos net ir jungtys. Gamintojai šiam telefonui, išorės poveikių prasme, Achilo kulno neapnuogino.

Kas slepiasi telefono viduje

Iš iMAN Victor galima tikėtis didelės spartos, kurią užtikrina MTK6755 SoC lustas ir Helio P10 OCTA-core procesorius veikiantis 2,0 GHz dažniu. Tokia kombinacija be didelio vargo leis jums vienu metu dirbti su keletu atidarytų programėlių ir nepritrūkti spartos.

Grafinis procesorius Mali-T860 bus pakankamai galingas, kad ir ką darytumėte: jo pakaks ir žiūrėti Full HD video medžiagą ir susidoroti su 3D vaizdo reikalaujančių programėlių resursų poreikiu. Galite būti tikri, kad spartos užteks bet kokiai šiuo metu egzistuojančiai programėlei Android platformoje.

Dar kai kas

Telefonas turi piršto atspaudo skaitytuvą. Be įprastų ryšių, dar palaiko ir NFC ryšį. Turėdami šią funkciją, galėsite pavyzdžiui įrašyti kreditinių bei lojalumo kortelių mokėjimų informaciją.

Dar šis telefonas turi SOS mygtuką, kuris vos paspaudus leis paskambinti ar išsiųsti pagalbos žinutę iš anksto pasirinktam adresatui.

Telefone įmontuota 13 megapikselių Sony MX214 galinė kamera, daranti aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdą galinti įrašyti 1080p 30fps raiška. Be to, palaikomas ir HDR režimas.

Telefonas parduodamas su 4800mAh talpos baterija, o tai reiškia, kad telefonas gali išlaikyti iki 24 valandų intensyvaus darbo.

Peržvelgus iMan Victor telefonų pirmąsias apžvalgas matyti, jog šis telefonas yra gana didelis, gal net didesnis, nei pirmas įspūdis iš nuotraukų - jis puikiai tiktų stambių rankų žmonėms arba tiems, kuriuos iš vis erzina smulkūs ir nudailinti produktai.

Tiesa, dėl savo dydžio jis gan lengvai atkreipia dėmesį ir vien dėl to, turbūt, nėra pats tinkamiausias pasirinkimas reprezentacijai ar elegancijai, tad jei tai svarbu, šis telefonas galėtų tarnauti labiau kaip antrasis darbinis telefonas, kurį nebaisu numesti, pabraižyti ar nuskandinti.

Kalbant apie jo technines specifikacijas, jos yra tikrai geros vidutinės kainos telefonui. Žinoma, nereikia apsigauti ir manyti, kad visos programėlės su juo veiks visiškai idealiai kaip būtų galima tikėtis iš išmaniųjų rinkos flagmanų. 

Tačiau ne tokie ir yra šio telefono svarbiausi privalumai - jis turi tikrai įspūdingos talpos bateriją ir yra daugiau nei pakankamai atsparus purvui, smūgiams ir vandeniui.

Kaip originaliai buvo testuotas iMan Victor atsparumas išoriniams poveikiams – šiame vaizdo siužete:

Taigi, iš gamintojų pateikiamų specifikacijų matyti, kad iMan Victor bus tinkamas pasirinkimas tiems, kurie ieško vidutinės klasės didesnio atsparumo mobiliojo telefono, garantuojančio našumą, efektyvumą, atsparumą aplinkos poveikiams ir tuo pat metu – patrauklią išvaizdą.

Susidomėjus, telefoną, už prieinamą kainą galima jau dabar įsigyti internetu tiesiai iš Kinijos. Verta atkreipti dėmesį, jog modelių kiekis pasiūloje nėra didelis, o ir keistai vienoda kaina tarp vidutinių ir geriausių charakteristikų modelių - jeigu tai ne klaida, tokiu atveju labiau apsimoka imti geriausias specifikacijas turintį telefoną ir jis turbūt ilgai prekyboje neužsibus:

 

IMAN Victor S 4G

IMAN Victor 4G

IMAN Victor 4G 4GB RAM

RAM

2GB

3GB

4 GB

ROM

16 GB

32 GB

64 GB

Duomenų kortelė

32GB (micro SD)

32GB (micro SD)

32GB (micro SD)

OS

Android 6.0

Android 6.0

Android 6.0

Ekrano įstrižainė

5″

5″

5″

Ekrano raiška

1280×720 (HD)
Corning Gorilla Glass

1920×1080 (FHD)
Corning Gorilla Glass 3

1920×1080 (FHD)
Corning Gorilla Glass 3

Kamera

8 MP (galinė), 2 MP (priekinė)

13 MP (galinė), 5 MP (priekinė)

13 MP (galinė), 5 MP (priekinė)

Baterijos talpa

4500mAh

4800mAh

4800mAh

Matmenys

15.48 x 7.62 x 1.40 cm

15.49×7.62×1.38 cm

15.49×7.62×1.38 cm

Svoris

232 g

228g

235g

Kaina

137 €

265€

265 €

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()