Panašu, kad „Xiaomi“ ruošia galingiausią „Android“ telefoną rinkoje: štai ką rodo naujausi „GeekBench“ programėlės duomenys  ()

Daugybė šaltinių teigia, kad rugpjūtį pasirodys naujas „Xiaomi“ flagmanas, žymimas M2007J1SC. Tai turėtų būti „Xiaomi Mi 10“ serijos telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad telefone bus montuojamas „Snapdragon 865+“ procesorius, o  išmanusis gaus „Xiaomi Mi 10 Pro Plus“ arba „Mi 10 Pro Max“ vardą.

Naujiena pasirodė ir galios testavimo programėlėje „GeekBench“. Modelis M2007J1SC vieno branduolio teste surinko 903 taškus, o kelių branduolių teste – 3233 taškus.

Tokie aukšti rezultatai gali leisti „Xiaomi“ naujienai tapti galingiausiu „Android“ telefonu rinkoje.

Rinkoje esančiuose išmaniuosius telefonuose „Xiaomi Mi 10“ ir „Mi 10 Pro“ montuojamas „Snapdragon 865“ procesorius. Taigi tikėtina, kad M2007J1SC modelyje galėtų būti montuojamas greitesnis „Snapdragon 865 Plus“ lustas.

Kiek anksčiau M2007J1SC modelis pasirodė „AnTuTu“ galios teste su puikiu rezultatu – telefonas surinko 687 422 taškus.

Manoma, kad naujiena gali gauti 6,67 colių lenktą AMOLED ekraną su „Full HD+“ raiškos palaikymu. Tikimasi, kad ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120Hz.

Anksčiau ganduose buvo minima pagrindinė 108 MP kamera, tačiau dabar spėjama, kad ši bus tik 48MP. Kamera turės itin plataus kampo objektyvą, makro ir optinio priartinimo galimybę. Trys ar keturios kameros nugarėlėje – dar nėra žinoma.

Viena svarbiausių telefono naujovių – greitojo 120W galios įkrovimo palaikymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()