Lenkija stiprina prieštankinę gynybą - kam skirti nauji pajėgumai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2020-08-26 12:36
Kieti lenkų tauta. Gina savo valstybę visuose frontuose, Pradedant šeima, tradicijomis, įstatymų viršenybe, valiuta,baigiant ginyba kuri vis stiprėja
SaMaras 2020-08-26 23:33
na lenkų pranašumas yra jų dydis.. jie gali sau leisti pirkti pakankamai modernias sistemas ir gamintis pas save ir pan..iš vienos pusės smagu už juos, nes neduok Die kokia nesąmonė su Ru tai lenkai manau pirmieji mums padėtų, kol NATO dar gali būti pradžioj dvejotų ir žiūrėtų visus galimus variantus.. iš kitos pusės toks jau, galima sakyti, pasaulinis ginklavimasis kelia nerimą... tiesa pasakius metų pradžioje tas ginklavimasis buvo visai nebesmagus, ir šiuo aspektu koronė netgi sakyčiau šiek tiek viską apmalšino.. (iš serijos , kas galėtų paneigti kad ji paleista ne specialiai )
eXpo 2020-08-29 19:18
As ne specas , bet "Kitaip tariant, karys nusitaiko į taikinį, iššauna granatą ir gali trauktis iš pozicijos – raketa savarankiškai toliau..." galvoju , cia vis delto raketsvaidis ar granatsvaidis? Isauna granata, kuri veliau pavorsta i raketa. Ar raketa ir granata yra tas pats?