„Xiaomi” vėl padarė neįmanomą dalyką: vos kelis eurus kainuojančios ausinės gavo „Hi-Res Audio” sertifikatą  ()

„Xiaomi“ Indijoje išleido „Redmi“ ausines, kainuojančias vos 5 eurus. Nuo rugsėjo 7 d. jas galima įsigyti visose „Mi“ internetinėse parduotuvėse, mažmeninės prekybos tinkluose, „Amazon India“ ir „Flipkart“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujosios „Redmi“ ausinės yra pigiausias tokio tipo produktas po ilgo laiko. Paskutinis toks pigus daikčiukas buvo „Mi Earphones Basic“ ausinės, kainavusios taip pat 5 eurus.

Abejose ausinėse yra 10 mm garsiakalbiai, tačiau „Redmi“ modelis taip pat turi „Hi-Res Audio“ sertifikatą, taigi teoriškai naujosios ausinės turėtų atkurti kur kas geresnį garsą.

Nors abu modeliai turi iš aliuminio pagamintą garso kamerą, jie skiriasi savo forma. Be to, „Redmi“ ausinės pasižymi magnetu, mikrofonu, valdymo mygtuku ant laido ir paauksuotu 3,5 mm ausinių kištuku.

Be to, ausinių grynasis svoris yra vos 13 g, o bendras kabelio ilgis - 1,25 m. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - ausinės pakuojamos kartu su trimis skirtingų dydžių antgalių rinkiniais ir bus siūlomos trijų spalvų variantų - juodos, raudonos ir mėlynos.

„Redmi Earbuds“ varžysis su „Realme Buds Classic“ ir „Mi Earphones Basic“ Indijoje, nes visos ausinės kainuoja vienodai - vos kelis eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: