Skelbiama, kokias naujoves ruošia „Samsung“: „Galaxy S21“ bus paskutinis toks „Samsung“ flagmanas - skelbiama apie dizaino pokyčius, kuriuos jau padarė ir „Xiaomi“, ir „ZTE“  ()

Vienas labiausiai vartotojus erzinančių išmaniųjų telefonų dizaino sprendimų – ekrano išpjova. Gamintojai dirba išsijuosę spręsdami ekrano išpjovos klausimą. „ZTE Axon 20 5G“ – pirmasis išmanusis telefonas be jokių skylių ekrane. „Xiaomi“ tokį išmanųjį ketina išleisti kitąmet. Tačiau nebūkime naivūs manydami, kad tai jau viskas. „Samsung“ taip pat dirba ties šia dizaino detale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sklinda kalbos, kad „Samsung“ ketina gaminti išmanųjį telefoną be ekrano išpjovos. Paskutinis šio gamintojo išmanusis su skyle ekrane bus „Galaxy S21“. Dėl laiko stokos gamintojas nespės paruošti naujos technologijos „Galaxy S21“ modeliui.

Dar 2018 metais „Samsung“ skelbė apie po ekranu montuojamos kameros technologijos pažangą ir žadėjo masinę gamybą. Tuomet buvo skelbiama, kad „Samsung“ technologija kur kas geriau išvystyta nei konkurentų. Šių metų balandį gamintojas planavo tokį technologinį sprendimą pritaikyti būtent „Galaxy S21“ modeliui.  Tačiau dabar jau kalbama apie ateinančius metus ir tai turėtų būti naujos kartos sulankstomas telefonas „Galaxy Z Fold 3“.

Akivaizdu, kad išmaniųjų telefonų gamintojai įsiklauso į vartotojų nuomonę ir visais būdais stengiasi jiems įtikti. Ateityje „skylėti“ išmaniųjų telefonų ekranai taps retenybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: