EISA apdovanojimai: kokius Europoje pardavinėjamus išmaniuosius telefonus specialistai šiemet nusprendė pavadinti geriausiais  ()

Penkiasdešimt penkis IT leidinius iš 29 valstybių vienijanti Europos vaizdo ir garso asociacija (EISA) kasmet paskelbia geriausius produktus įvairiose elektronikos srityse. Šiame straipsnyje rasite aprašymą kokius Europoje pardavinėjamus išmaniuosius telefonus specialistai šiemet nusprendė pavadinti geriausiais ir jų šiek tiek poetiškus argumentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausias išmanusis telefonas 2020-2021: „ONEPLUS 8 PRO”

Anot EISA komisijos, „OnePlus 8 Pro“ pakelia aukščiausio lygio išmaniųjų telefonų kartelę, parodydamas, kaip pažangiausia aparatūros technologija gali derėti su nuostabiu gaminio dizainu. Išorėje modelis siūlo 120Hz dažnio 6,78 colių ekraną su ryškia QHD+ skiriamąja geba, o IP68 kategorijos korpusą uždengia minkšta apdaila.

Viduje darbuojasi „Qualcomm“ naujausias „Snapdragon 865“ mikroschemų rinkinys, palaikomas 8 GB arba 12 GB RAM, bei suteikia greitį ir stabilumą „Android 10“ / „OxygenOS“ programinei įrangai.

4510mAh akumuliatoriaus papildymui debiutuoja „Warp Charge 30 Wireless“ technologija, kuri vos per 30 minučių gali įkrauti iki 50%. Tuo tarpu ant galinio skydelio sumontuota keturių objektyvų kamera suteikia lankstumą ir nuotraukų tikslumą.

Geriausias pažangusišmanusis telefonas 2020-2021: „OPPO FIND X2 PRO”

Ekspertų manymu šis išmanusis telefonas, vertas savo flagmano statuso. OPPO technologijomis aprūpintas „Find X2 Pro“ pasižymi sensacingu dizainu, ypač malonia liesti veganiškos odos apdaila ir suteikia neprilygstamą kasdienio vartojimo patirtį. 6,7 colių AMOLED HDR ekranas su 1400×3168 didžiausia skiriamąja geba ir 120 Hz atnaujinimo dažniu suteikia aiškų ir sklandų vaizdą „Android 10“ ir „ColorOS 7.1“ sąsajai.

Tuo tarpu SoC „Snapdragon“ ir grafikos procesorius „Adreno 650“ siūlo precedento neturintį greitį ir galią. Talpi integruota atmintis (512 GB), triguba fotoaparatų sistema ir spartus 65 W galios akumuliatoriaus (4260 mAh) įkrovimas papildo patogių funkcijų sąrašą. EISA nusprendė, kad tai yra geriausias OPPO išmanusis telefonas ir išsiskiria tarp visų „premium“ segmento konkurentų.

Geriausia išmaniojo telefono kamera 2020-2021: „HUAWEI P40 PRO”

Remdamasis savo pirmtakų sėkme, „Huawei P40 Pro“ vėl veda išmaniųjų telefonų fotoaparatų technologijas į priekį su „Leica“ keturių objektyvų deriniu, kuris suteikia neribotą našumo potencialą. Jos pagrindinė 50 megapikselių kamera su fazės aptikimo automatiniu fokusavimu ir optiniu vaizdo stabilizavimu sujungta su 12 megapikselių periskopo teleobjektyvu, leidžiančiu 5x optinį priartinimą, ir 40 MP ypač plačia „Kino kamera“, skirtu pažangiam vaizdo fiksavimui.

Pridėkite „P40 Pro“ 3D gylio jutiklį „ToF 3D“ ir AI vaizdo patobulinimus – ir gausite išmanųjį telefoną, kuris fiksuoja nepaprastos kokybės nuostabias kasdienes nuotraukas ir naktinius kadrus be nepageidaujamo triukšmo ar aberacijų. Prabangus dizainas, aukščiausios kokybės ekrano technologija ir paprastas valdymas daro jį tikru savo klasės čempionu.

Geriausias sulankstomasišmanusis telefonas 2020-2021: „SAMSUNG GALAXY Z FLIP”

Stulbinantis „senosios mokyklos“ atverčiamų preitiasų idėjos atnaujinimas, „Samsung“ „Galaxy Z Flip“ naudoja sulankstomą ekraną, kad sukurtų išradingą, įspūdingą ir praktišką išmanųjį telefoną. Kai jis atidarytas, 6,7 colių dinaminis AMOLED ekranas, kurio skiriamoji geba siekia 1080 x2636 px, užima svarbiausią vietą, be to, jo viduryje nėra pastebimos raukšlės. Uždarytas jis tampa perpus mažesnis ir apsaugo pagrindinį ekraną nuo pažeidimų, tuo pačiu rodydamas pranešimus, gaunamus skambučius ir papildomą informaciją antrajame 1.1 colių ekrane.

Nepaprastą „Galaxy Z Flip“ patrauklumą padidina dviguba kamera su plačiais ir itin plačiais objektyvais, o ilgaamžė 3 300 mAh baterija ir tvirta bei įtikinama apdaila užbaigia privalumų sąrašą. Tai labai novatoriškas išmanusis telefonas.

Geriausias išmanusis telefonas multimedijai 2020-2021: „SONY XPERIA 1 II”

„Sony Xperia 1 II“ yra tikras daugialypės terpės kombainas, pritaikytas nuotraukų, filmų ir muzikos mėgėjams. Trijų objektyvų kamerų sistema dalijasi technologijomis su „Sony“ pažangiausiais „Alpha“ fotoaparatais, siūlančiais 20 kadrų per sekundę režimą, naudojant nepertraukiamą automatinį fokusavimą ir ekspoziciją, taip pat akių aptikimą ir fokusavimą, veikiantį tiek žmonėms, tiek gyvūnams.

„Photography Pro“ ir „Cinematography Pro“ funkcijos atspindi „Sony“ profesionalų asortimento valdiklius ir funkcijas. Medijos peržiūrai kelyje „Xperia 1 II“ siūlo 21:9 formato „CinemaWide“ 6.5 colių 4K raiškos HDR OLED ekraną, bei erdvinį garsą, kurį teikia „Dolby Atmos“. Be to, palaikomas įtraukiantis „360 Reality Audio“ muzikos formatas. Tuo tarpu geimeriai gali su telefonu susieti „PlayStation4 DUALSHOCK4“ valdiklį konsolės tipo žaidimams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(7)
(8)

Komentarai ()