Kokie socialiniai tinklai dabar „ant bangos“, kas kvėpuoja „TikTok“ į nugarą ir, ar tikrai „Facebook“ dienos suskaičiuotos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2020-09-25 10:17
As manau dings tas FB ir kiti app aisku ne senden. jei gristume biski atgal buvo one.lt ar bendravimas per skype tai buvo kaskas ohoho. yahoo , my space, mirc bet sei dienai tu daliku nebera. Tai savaime aisku kad cia laikinai tie paugliu app mada visa sita. ateis nauja paugliu karta ir vel viskas bus kitaip. dar prisimenu uz skype nieko buti gerau negalejo kol nebuvo ismanuju tel ir mesendzro. o gal net bus tu app tiek daug kad bus pasisskirstimas LT sitos programeles populeros o LV, ES ar vokecuose kiti appsai. sei dienai facebook socialinu daliku karalius bet po 5metu kaskas bus kitas.
jilted 2020-09-25 11:06
Man, kaip susipažinusiam su internetinio bendravimo kultūra pirmiausia per mIRC chatus ir internetinius forumus iš pradžių buvo labai keista, kai atsirado FB, kur žmonės kėlėsi savo nuotraukas ir vadinosi tikrais vardais. Šiaip FB kaip visai pusėtina bendravimo platforma, kur galėdavai pamatyti ką veikia tavo seniai matyti draugai, giminaičiai tapo kažkokia išsigimusia platforma, kur didžioji dalis turinio yra viena ar kita reklamos forma. Ir dar prievarta verčia tave naudoti tikrą vardą ir pavardę. Tiesiog FB tampa kuo toliau tuo labiau atstumiantis. Ir ne man vienam kiek teko pastebėt.
HardAxe 2020-09-25 17:10
Netikiu, kad atsiras fragmentacija. bendravimo ir paieškos platformos vieta yra labai aiški monopolija/oligopolija. Sakykim atsiras kažkoks klateris UK, iškarto tuo pačiu appsu pradės emigrantai namo skambinti. Žmonės namie po truputį pradės naudoti. Ir t.t. Labai mažai tikėtina, kad vyraus daugiau nei kelios tos pačios paskirties programėlės. Discord tai IRC atgimimas, truputį privedus prie naujų technologijų. IRC kaip toks undergrounde lyg ir niekada nebuvo miręs. Skypas numirė, kai jį nupirko microsoftas. FB, youtube iš asmeninio dalinimosi tapo įkvėpėjų rinka, bendravimui kažkiek veikia vis dar likęs messengeris, bet jį visi naudoja tik iš inercijos, kol dauguma kontaktų nemigravo kitur. Lygiai taip pat kurį laiką buvo su skype. Puikus indikatorius yra pažiūrėti kokiu apsu susiskambinam su giminėm? Skypu? Messengeriu? O gal judam kažkur kitur?
Berserkas 2020-09-26 04:04
Iš tikrųjų norėčiau kažko kito vietoj messengerio, nes nepatinka man visa ta FB politika, tačiau kaip ir minėjo iš čia esančių, turi visi bendrai naudotis, kad būtų prasminga programėlė, o šiuo metu nematau vilčių, kad kažkas naujo bus. Be to Facebook dar nori apjungti skirtingus jų soc. tinklus, kad būtų galima tarpusavyje bendrauti, todėl iš viso galės Whatsapp vartotojas bendrauti su messengerio, ar tai IG su messengerio ar visais kitais įmanomais variantais kas dar labiau pririš žmones prie jų visų soc. tinklų.
HardAxe 2020-09-28 09:54
tada bent turėsim pasirinkimą naudoti messenger ar whatsapp. Vaizdo skambučiai pvz google duo daug kokybiškesni negu messenger. Savo šeimyną pradedu spausti į tą pusę po truputį.