„Tesla Model Y“ kokybė ir toliau kelia dvejonių - šis trūkumas gali būti pavojingas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-10-16 22:26
Oi, kaip keistai, ane? Nieks nesipjauna šia tema reikia paminėti jog apie Tesla kultą ir pnš, truputį ant jų papilti. Šiaip kažkodėl kai išleido iPhone naują, niekas nepaminėjo, kad irgi jo gerbėjai kaip kokiam kulte pateisina išsipisinėjama iš jų vartotojų. Nu,bet ką tu, čia kaip tik gera tema užvesti komentarus. Daug kartų tas pats, Covid su gripu lygina, apie Lukašenka kažkokie straipsniai, apie Lietuvos kariuomenės perkamus pistoletus, tokie straipsniai varomi vis kur dvi pusės aršiai kovoja ir patys straipsniai neturintys vertės. Ai ir apie Tesla, kad va kaip neatsakingai mašinos padarytos jų, kokybės nėra ir, kad senų amerikietiškų auto gamintojų kažkokie svarbus žmonės sako, kad Tesla bankrutuos, kad negerai daro, kitaip reikia. Grynai atrodo lyg bandoma sukurti diskusiją kur būtų dvi labai skirtingos pusės.
Marius.brn 2020-10-17 18:50
Padorus gamintojas nesusikurs pagrindo tokiom temom ir tokiu klientu ispudziu dalinimusi Youtubej ) Beabejo kad bet kokia tesla tema yra apple/android, canon/nikon and you name it lygio diskusijos, kurios skirtos kartais beprasmem diskusijom. Bet vienas dalykas palaikyti kazkuri gamintoja, kita bandyti ignoruoti elementarius gaminio brokus, ka puikia daro fanboyai. Jie tik noretu matyti praise our savior lord.
AAA000 2020-10-17 22:04
surinkimo kokybe, net jei ji ir sudina - cia senai isnagrineta ir valdoma problema. ji nesvarbi pati is saves. nes ten nieko naujo nera. ten idomu nebent tik labai globalus lygis, kur yra siokiu tokiu inovaciju. - sakykim VW moduline platforma - teslos vieno korpuso- tosterio atstampavimo surinkimo principas ir pan. kas idomu tik labai siaurai technologijom besidominciu zmoniu kiekiui. o kad ten ibrezimai, ar dazai nelygiai, spalvu gamos ar lemputes atspalvis kitoks - cia gi vistu lygio diskusija akumai tai Teslos aiskiai sudini - bet keicia jau biski lyg technologija i neausinamus daugiau nera ten apie ka diskutuot... man Teslose patinka autopilotines sistemos ir dar beveik vien asinchroniniai varikliai (kiti naudoja is esmes tik sinchroninius, cia Tesla yra isimtis). cia ju didziausi privalumai. asinchroniniai yra tobuliausias variklio tipas - visa neautomobiline pramone ant ju. bet elektroautomobilizme kazkodel sita kryptim tik Tesla eina. na ir dar vienetiniai megejai