Donaldas Trumpas grasina ateiviams? Kalbėdamas apie NSO prezidentas priminė JAV karinę galią

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-10-19 20:13
Va čia totali arogancija. Atominio karo net prieš rusiją niekas nelaimėtų. Ką jau kalbėti apie civilizaciją, kuri atskrido į saulės sistemą, jie bus pažengę daug daugiau nei mes su savo juokingomis cheminėmis raketomis. Jei tie ateiviai pradėtų mėtyti atomines bombas, mes negalėtume jiems mesti atgal, dėl to kad mūsiškės pritaikytos žemėje esantiems taikiniams. Net jei ateiviai turi tik daug galingesnius variklius, ir daugiau kuro nei mes, jie vis tiek laimi, nes tada galėtų žemę bombarduoti asteroidais. Tai užtruktų, bet mes nuo to neapsigintume. Jei atskridę ateiviai yra ATP pagrindu, greičiausiai jiems užtektų numesti kapsulę su savo natūraliomis bakterijomis. Gerai parinkti invaziniai mikroorganizmai gali pridaryti daug žalos. Kaip matom amerikonai nelabai sugeba kariauti su mažu priešu, ir tikrai neturi galimybių dideliam priešui. Vieninteliai ateiviai prieš kuriuos galima laimėti, tai bus tie kurie žais pagal žmonių taisykles, ir bus arba taps tokio dydžio ir formos kaip žmonės. Ir nenaudos modernesnių ginklų.
Giedriax 2020-10-19 20:45
Prezidentas pasakė, kad JAV kariuomenė yra labai stipri. Tada vienas žurnalistas interpretavo tai kaip faktą, kad JAV kariuomenė yra tokia pat stipri, kaip ateivių kariuomenė. Dar kitas žurnalistas perskaitęs prezidento žodžius nusprendė, kad JAV kariuomenė yra netgi stipresnė nei ateiviai. Dar tekste iškelta mintis, kad prezidentas bando atgrasyti ateivius bei grasina jiems. Tačiau: pateiktoje citatoje matome, kad prezidentas nei žodeliu neužsimina apie ateivius ar kažką panašaus. Visas straipsnis yra vieno ar keleto žurnalistų fantazijos vaisius, pernelyg gilios interpretacijos, ar tiesiog nuomonės formavimo įrankis.
sub 2020-10-20 09:06
Manau, kad atominio karo nelaimėtų nei Rusija, nei JAv, nei iš vis kas nors. Bet jei matuotis atominiais raumenimis, tai Rsuija šiek tiek stipresnė už JAV.
conjurer 2020-10-20 15:08
Atominį karą laimėtų bes kas kas neturi taikinių ant žemės. Net jei ateiviai neturėtų atominio ginklo, galėtų žmones užmanipuliuoti, kad mes vieni prieš kitus jį panaudotume. Dėl rusijos ir JAV. tai JAV galimybės labai neaiškios balistinių raketų numušimo klausimu.
eXpo 2020-10-21 18:54
Kuo kvailesnis prezidentas , tuo labiau giriasi savo nenugalima katiuomene. Ar tai butu jav, rusija , ar siaures koreja ir kiti . Visi jie "galingiausi pasaulyje" . Ir visu kariuomenes tam kad ginti savo sali, is to kyla paradoksas - jeigu visi deklaruoja kad tik ginames , tai nuo ko gintis? Nei viena salis nesako kad mes turim kariuomene tam kad kazka uzpult.
Monochamus 2020-10-21 19:40
Kad žurnalistai demonstruoja čia savo kvailumą ir pritempinėjimus, o ne prezidentas (nors neteigiu, kad prezidentas proto įsikunijimas, bet vis tiek manau už tą priedurnį žurnalistą protingesnis). O komentatoriai (išskyrus vienintelį Giedriax) žiūriu net "nesuvirškinę" ką perskaitė irgi puola juoktis cha cha koks kvailas prezidentas, nors prezidentas net neužsiminė nei, kad įveiktų NSO, nei Sarumano orkų kariauną, nei dar kokių kitokių sąpalionių, ką išmąsto tokie sensacijų besivaikantys žurnalistai. Technologijos.lt kad perspausdina tokias nesąmones žiūriu irgi taikosi į panašų lygį.