Strateginis Kinijos bombonešis pastebėtas su hipergarsiniu ginklu papilvėje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2020-10-20 22:03
Tiesiog dievo dovana... Dar toks ginklas galėtų ištaškyti tavo trobą, suluošinti tavo vaikus, o patį palikti be galvos! Na jis būtent tam ir skirtas - žudyt.
123 2020-10-20 22:24
Nenustebčiau, jei kažkaip panašiai ir prasidėtų WW3
who 2020-10-21 06:39
Vakarams įvedinėjant demokratiją, kodėl kinams nedarius to pačio savo įtakos zonoje, jei tik turint pakankamai karinės galios. Didžiausia WW3 grėsmė, manau, susivienijus azija vs vakarai. Nors mums būtų naudingiau, jei tarpusavyje sukonfliktuotų kinai su rusais ar indais.
Berserkas 2020-10-23 00:59
Azija kažin ar susivienys, greičiau į dvi dalis pasidalins, už Kinijai, ir už JAV arba Vakarus. Tiesiog per daug tarpusavyje vieni kitiems jaučia nuoskaudas dėl praeitis, plius dar dabartiniai konfliktai nieko nepadeda. Kinai su Rusais kažin, bet Kinija su Indija realu. Kinija palaikytų komunistinės šalys plius teroristinės, o Indija JAV ir galbūt vakarai, dar tos Azijos valstybes kurias įtakoja, pvz kaip dėl tų statomų salų. Aišku kažin ar bus koks WW3. Nu bent jau po daugiau metų kai tarpusavyje šalys taps mažiau priklausomos, man bent nuo Kinijos. O iki to laiko bus visokie maži konfliktai per kitas valstybes, taip pat prieš tokiais kurios negalėtum normaliais pasipriešinti.