Daugeliui tai tikrai nepatiks: kaip keisis pagrindinis „Chrome“ puslapis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-10-30 15:55
Kažkiek į temą: kokį servisą reikėtų paleisti namie, kad turėčiau aktyvų HTTP protokolo filtrą ir galėčiau baninti tam tikrus puslapius/servisus? Tai būtinai turi būti routeris, ar gali būti ir atskiras filtras kažkokiu būdu perimantis ir filtruojantis trafficą?
bahuriux 2020-10-30 16:03
Durnius ir bažnyčioj muša, niekas neverčia naudoti chromės, edge, internet explorer, ar bet kurios kitos naršyklės per prievartą. Naudokit FF (FireFox) su adblokais kaip pvz. "uBlock Origin" nėra jokių white listų, blokuoja absolučiai visas reklamas įskaitant youtubės, kad ir kokiam tinklapy bebūtumėt ir galima custom pasirinktinai blokuoti betkokį kontentą. Operoj iškarto yra adblockeris tik reikia įjungti per nustatymus ir bus ramu. Opera veikia labai gerai ir greitai ant mobilių įrenginių, ko nepasakyčiau apie FF, o FF ant PC super patogi ir greita naršyklė su begalybę pluginų visiems gyvenimo atvejams. Tiesa prisiminiau telike pas mane yra samsungo kažkokia kreiva operacinė su samsungo dar kreivesne naršykle ir nei jokios kitos naršyklės neina instaliuoti, tai youtubės neišeina be reklamų žiūrėti.
who 2020-10-30 17:27
Yra Win10 integruota parental controls arba atskiri servisai, tame tarpe ir Unix sistemoms. Dar nesu išbandęs praktiškai. O gal užtektų parsisiųsti naršyklės extension AddBlocker ir apsirašyti taisykles?
Kyborg 2020-10-30 18:34
O Opera dar gyva? Saugumo atnaujinimus gauna? Kažkada buvo mano mėgiamiausia naršyklė, vėliau dėl kažkokių priežasčių (nebepamenu kokių) perėjau prie FF ir galiausiai prie Chrome.
House_of_gold 2020-10-30 18:59
Operą 2016 m. nupirko kinai, siūlyčiau nesinaudoti.
Robkinas 2020-10-30 19:34
Man opera android 10 aplinkoje visiskai suprastejusi yra. ziauriai didelis lagas, kai pasileidi programele telefe noredamas ilist i weba. Kas liecia PC, opera sukasi tikrai neblogai
bahuriux 2020-10-30 21:21
Perinstaliuok pradžiai. Pas mane priešingai, opera skraido palyginus su kitom naršyklėm telefone android OS. Biudžetinis telefonas aišku optimizuoti gerokai nustatymai išjungti visi nereikalingi bloatware kiek tik ėjo be root ir viskas ko nereikia hardware lygyje, tai rezultate veikia kaip flagmanai su default nustatymais. Ten tų operų versijų google play keletas yra, aš ten daugmaž visas jas išbandžiau, dabar naudoju "Opera browser with free VPN" VPN nenaudoju nes lėčiau veikia. Paskutinis atnaujinimas 2020 spalio 21. FF su 3 tabais man veikia ant androido, bet viską daro lėčiau 2 kartus nei opera su 30 tabų. Nu kiniečiai nekiniečiai nupirko operą, bet telefonas tai kinietiškas ir OS kinietiška iš tikro, tai kaip ir pofik, nes nu patys pagalvokit kiti naudoja visokiu tiktokus ir panašų kinietišką šlamštą. Beto pas mane nei vienas apsas telefone nebūna nesukonfiguruotas ir nebūna taip, kad gautu bent vieną prieigą daugiau nei reikia, kad apsas veiktu sklandžiai.
Atk 2020-10-30 22:14
Firefox bagų turi, užluždavo, lagindavo, tai nustojau naudot. Ant PC naudoju Edge ir Chrome. Firefox labai retai..
Atk 2020-10-30 22:20
Chrome naudoju grynai, dėl flash iskiepio, kuris kituose naršyklėse neveikia, o kai kuriems puslapiams reikalingas flash.. Arba kaip antra naršyklę, kur kiti nustatymai...
Atk 2020-10-30 22:23
Telefonuose naudoju opera. Plansete Chromium ir firefox. Google chrome trinu, nes pastikėjimo nelabai yra googlui su jų fokusais visokiais, visokiais apkrautais apsais ir google play, kur puse kodo ten susije su licenzijom visokiom, kiek pastebėjau... Ir dar tas google seka ir renka duomenys. Negalima atjungti jo google play servisus, jei nenori, kad jie veiktų fone ir sektų ar naudotų energiją ir stabdytų sistemos veikimą..
VirtualGadget 2020-10-31 19:09
Man žiauriai patiko štai šitas https://www.youtube.com/watch?v=4X6KYN1cQ1Y Galima žinoma tokią sistemą instaliuoti ir į virtualią mašiną ir į serverį. Biznio klasei yra internete parduodami VPN su panašia sistema kur specialistai stebi analizuoja ir tvarko tai ten nuoma mėnesiui tokios paslaugos su visa priežiūra ir tvarkymu brangokai atsieina kaip paprastam vartotojui per brangu. Dabar tiksliai nebeprisiminsiu kokia ten kompanija buvo kur mačiau. Jei žiūrėti pigiausią variantą tai turbūt routeris turi savo ugniasienę. Aišku tai nereiškia ,kad pigiausias yra lengviausias kelias Jeigu siekiama filtruoti atskirų prietaisų interneto srautą tai kiekvienas atskirai turi savo ugniasienę. Net ir Androiduose galima įtraukti filtravimo sąrašus "/system/etc/hosts" kataloge tik turi būti atrakintos administratoriaus teisės.