Ekspertė apie „TikTok“: gali veikti tarsi mažas virusas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2020-11-11 10:39
Tiek daug prirašyta, o esmė paprasta. Nors programėlė daro lygiai ta pati ką ir kitos panašios programėlės, bet ji pagaminta Kinijoje. O aš snukiaknygę nepasitikiu, kodėl jos nenorite uždrausti? Juk renka tokia pačia informacija ir viešai sako, kad ją pardavinėja trečioms šalims, bet kam parduoda kas moka pinigus. Gal net tai pačiai Kinijos vyriausybei parduoda tuos duomenys per kokia nors Kinijos vyriausybės ES įkurta įmonę "TikNeLok"
kestutisz 2020-11-11 11:52
Juolab kiniečiai su savo video renka kur kas mažiau informacijos nei buvo (praėjo jau?) ingress/pokemonai - tiktok turi bent įsivaizduoti/sugalvoti kažką savo, o aniem net gi būdavo duodamos užduotys nueiti kažkur ir "atsižymėti" - idealus įrankis žvalgybai :)
HardAxe 2020-11-11 12:01
Taip, bet tai geras precendentas. Tokiais pareiškimais atsiranda privatumo vertybė, kažkada gal ir prieš fb žmonės ims šiauštis. Dar vienas dalykas, kodėl gi nebaninti kinijos? Argi kinija leidžia naudotis fb, google ir kitom vakarietiškom paslaugom?
kestutisz 2020-11-11 12:08
Na, gal tik miesto legendos aišku, pats tokiai psichozei netinku, na bet pasakojo kad būdavo įdomių taškų (pvz kažkur šiaurėje) kur patekti šiaip nelabai įmanoma, bent jau nepapirkus kokių kareivukų :)
Shinigami 2020-11-11 13:45
Tada reikia pradėti nuo FB, nes jie jau senai yra ir juos daug kas naudoja (pažeidžia savo privatumą). O jei nori išbaninti Kiniečių produkciją, nes jie FB parodė vidurinį piršta ir dėl to ES nebegali šnipinėti Kinijos čia jau kitas reikalas, bet tada reikia ir baninti, o ne apsimetinėti kad tau rupi privatumas. Toks smegenų pudrinimas kai kuriuos kaip tik paskatins naudotis Kinijos produktais.