„Tesla“ vėl padidino „Model S“ nuvažiuojamą atstumą ir pranoko „Lucid Air“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-11-24 14:28
Man patinka teslos ir kitos Musk'o įmonės, bet... Musk'as nori palaidoti konkurentus, remiantis laukinio kapitalizmo principais ir žmonių bukumu (nes žmonės pasimauna ant marketingo). Dar aišku pasinaudoja savo monopoline galia ir gali šiek tiek subsidijuoti savo elektromobilius, ko konkuruojanti nauja įmonė paprasčiausiai nepaveža. Čia yra paprasta senai atidirbta schema, kaip žydai nukonkuruodavo lietuvių smukles tarpukariu, paleidžia viską pigiau už savikainą ir lietuvio smuklė sužlugdoma greitai. Aš nemanau kad tokio tipo konkurencija yra sveika ir leistina, reikia kažkokio valstybės reguliavimo, nes tas liberalizmas kraštutinio dešinio tipo yra blogas dalykas.
iPienius 2020-11-24 17:25
tai nera pardavimas pigiau uz savikaina. cia pacios savikainos mazinimas tiek, kad konkurentai nebegali konkuruoti. problema ne reguliavime, o konkurentu nebuvime. visi kiti gamintojai per ta pati laika galejo kazka sukurti, bet visiem buvo labai juokinga elektromobiliai ir niekas nenorejo investuoti. dabar tesla priekyje, o kiti nelabai turi ka pasiulyti. su tesla dar konkuruoti galima, bet dabar prasidejo Starlink testavimai ir cia bus tikras monopolis. stambus telekomunikaciju atstovai nebezino net ka daryti. patys nori investuoti i savo palydovu tinkla, bet negali. spacex raketos yra pigiausios ir jei savo palydovus kels su spacex konkurentais, tai jiems kainuos zymiai brangiau. jei pirks raketas is musko, tai tiesiogiai jam mokes pinigus. abejais atvejais starlink alternatyva bus brangesne ir kazka pigiau pasiulyti bus labai sunku. buvo cia nevienas teslos zudikas, bet po realiu testu labai greit nutilo viskas. didele tikimybe, kad ir su lucid taip bus. pamatysim, kaip bus is tikro.
X-log 2020-11-24 17:42
Sitas daug ka pasako Dar berods Olandijos taksi imone teisiasi su tesla del kilometrazo persukinejimo norint "datempti" iki reklamuojamo atstumo.
Paramotoras 2020-11-24 18:02
Siaip ne tik tesla yra elektrine. Paziurim ka norguos galim isigyti https://nye.naf.no/bilguiden/elbiler-i-norge
kukulis4 2020-11-25 09:03
Seip, jeigu tai tiesa, tai skamba neskaniai. Tik kad nelabai aisku kaip buvo atliekamas tas 'real world test'. Susiradau ta straipsni, is kurio sitie duomenys, nurodo jis keleta saltiniu, bet juose nieko apie pati testavima.