Paaiškino, kaip tiksliai veikia programėlė „Korona Stop LT“ - yra ir tam tikrų trūkumų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2020-12-04 19:57
Jei turi patvirtintą covid ir esi atsakingas, tai tiesiog izoliuojiesi ir neturi jokių kontaktų, kam tada ta programėlė reikalinga? Jei esi neatsakingas ir užkrėtinėji kitus, tai, ko gero ir programėlės nesisiųsi. Kas nors paaiškinkite logiką, prašau.
Evil Goku 2020-12-04 21:32
Užkrėsri gali ir iki tol kol gausi tyrimo rezultatus. Pvz užsikrėti nuo artimo kontakto pirmadieni, nuo trečiadienio gal užkrėsti ir kitus. Simptomai lengvi. Ketvirtadieni tas artimas kontaktas sužino kad serga. Šeštadieni sužinai, kad turėjai artima kontakta su sergančiu, užsiregistruoji tyrimui, antradieni rezultatai. Beveik savaite nežinojai kad galėjai užkrėsti kitus. Tavo kontaktai iškart sužino kad jie buvo arti sergančio.
AAA000 2020-12-04 23:28
kad sita sistema aplamai normaliai veiktu - turetu but nemokamai dalinami ismanus telefonai bustatytiems atvejams su idiegta programele ir nemokamai tiekiamas rysys visiems aktyviems patvirtintiems - laikotarpiu kol jie serga ir platina. ir koks nors teisinis reguliavimas - nesiotis ta telefona ir atsiliepinet policijai pvz - kad tikrintu. ir tai turi but pilnai finansuojama valstybes, kol karantinas. tada veiks. nes kiti "neisaiskinti" ir nesergantys susisius ir naudos programele savaime. o is geranorisku pagrindu tikrai neveiks