Elektrifikacijos era įsibėgėja - „Kia“ pristatė išskirtinę elektromobilių platformą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2020-12-04 11:52
Na jei viskas tiesa, gal Kia iškils kaip automobilių gamintojas
Finalfour 2020-12-04 13:29
Ir dabar su ja viskas net labai gerai. Eksploatuoju 2017 m. KIA Optima GT, galiu pasakyti, kad neturėjau iki šiol automobilio, kuriame būtų taip viskas logiškai ir gerai padaryta bei kuris per 3 metus neturėtų nei vieno, net pačio mažiausio gedimo ar sutrikimo. Ta 7 metu garantija ne iš lempos KIA duodavo.
immortallt 2020-12-04 13:46
7 metų garantija pradėjo duoti po pradinio įėjimo į ES rinką fiasko, kai buvo visiškai nepatikimas. Bet taip, pasiteisę jie, tačiau vis dar išlieka visuomenėje skeptiškas požiūris į Kia. Tai geras elektromobilis labai gera proga reabilituotis Europoje ir realiai išsiveržti į lyderius.
zinovas 2020-12-04 17:08
Iki toyotos toloka pagal kokybe vistiek
Finalfour 2020-12-05 03:21
Cia remiantis kuom? As netrolinu, tiesiog kai rinkausi masina, tai Optima piso Camry per visus galus apzvalgose. Tai ka zinau,... Kartais reikia islysti out of the box, kad pamatyti jog MB ar BMW nera alfa ir omega. Hiperbolizuoju aisku, bet Toyota Camry kartais sudievinama iki bmw/mb lygio, kodel tai bbz....Ypac kai elementariuose dalykuose juos kiti gamintojai pisa per visus galus, ant lauru miegancius. Ups, pamirsau, Rusijoj gi Camry pavaduotojo dievas, kiekvieno diriko pavaduotojo ar vyr vadybininko auto turi buti camry. Nu, mol, paniatkes tokios, kad prarabas i statybviete turi atvaziuoto su Camry. Gink die ne su MB, nes tai jau diriko ar valdybos virsininko prerogatyva O optima. Kas ta optima? Apie ka jus cia? Zodziu, kas ironija pagavot, gut. Kas ne - su m visus.