„Subaru“ paskelbė apie naujo elektromobilio planus ir jums bus sunku patikėti, koks keistas šis pranešimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2020-12-16 16:53
Keista, kai didžiosios gamintojos taip sunkiai priima realybę. VDV pamažu eina į archyvus. Buvo jau Nokia, BlackBerry. Kol kas VW adekvačiausiai reaguoja, gal dar Hyundai?
kestutisz 2020-12-16 17:26
Nu čia yra skirtumas - Nokią suvalgė rinka, o VDV - valdininkai.
FtBall 2020-12-16 20:00
Viskas galiausiai atsiremia į rinką ir vartotojų norus. Vartotojai važiuoja vis daugiau ir teršia vis daugiau. Yra du variantai sumažint taršą: 1. Nueit 500 metrų iki parduotuvės, o ne kurt mašiną ir 15min šildyt. 2. Leist valdininkams pašalint "fun" faktorių iš vairavimo. Tai pasirinko žmonės antrą variantą - sudėt turbinas, sumažint litražą, įdėt specialiai vėluojančias pavarų dėžes ar gazo pedalus.
conjurer 2020-12-16 20:20
Na realybė tokia, kad ne viskas pereis į elektromobilius. VDV vis dar yra patogiau su papildomu kuru, nereikia didžiulių išorinių akumuliatorių, tik kelių papildomų bendzino bakų. Taip pat turėdamas benzą gali nesirūpinti aplinkine temperatūra, skirtingai ne turėdamas dyzelį ar baterijas. Elektromobilis pagrinde yra miestui, ar trumpam važinėjimui. Taip pašalini išmetamąsias dujas ir daleles iš miesto gatvių, ir palieki jas tuose kaimuose, kurie yra netoli mazutinių elektrinių. Bet kaip rašo straipsnis, ir subaru pereina į elektromobilius. Vat įdomu kuri čia klasė bus, ar 4 varoma, ar 2, kaip tos subaru kurios niekam neįdomios.
Staska 2020-12-17 13:50
Subaru gali sau lesiti niekur neskubeti dar ir dėl to, kad greičiausiai galės naudotis Toyota sukurtomis / kuriamomis elektromobilių technologijomis, nes ji vienas jų akcininkų. Ir šiaip Subaru nėra didysis automobilių gamintojas, tų tikrai didžiųjų yra gal keletas kompanijų pasaulyje: Toyota, VW, GM, Ford, Renault - Nissan aljanas, Honda, Fiat, Hyundai. Visų kitų gamintojų akcininkai yra viena iš šių kompanijų, arba jos nėra tokios jau didelės pasaulinėje rinkoje.