„Sony“ pašalino „Cyberpunk 2077“ iš „PlayStation“ parduotuvių, siūlo susigrąžinti pinigus: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-12-22 03:09
Nesuprantu kam jie "naujos kartos" žaidimą išleido senos kartos konsolėms? Asmeniškai su PC turėjau tik grafinių nesklandumų, bet jokių lūžimų nebuvo.
Incognito 2020-12-22 17:26
Tiesiog tokią "smulkmeną" kaip optimizavimas bei kokybės kontrolė pamiršo pas save, tai taip ir gavosi. Bet ir šiaip, "biškutį" pamovė ant kablio daugelį, nes, jei pasižiūrėtumėt į ankstyvas "demo" versijas šio žaidimo (ale pirmųjų misijų), tai pamatytumėt, kad jos "biškį" skiriasi nuo to, kas dabar ten yra. Oh, well... gerai, kad jo ir nepirkau. Užteko porą misijų pažaist. Jiems dar taisyt ir taisyt (o labiausiai eismo ir pėsčiųjų dirbtinį intelektą).
conjurer 2020-12-22 18:05
Jo tas žiauriai užknisa. Aš stengiuosi lėtai, kaip tikrame gyvenime, išvažiuoti iš parkingo. Žmonės krūvom po ratais lenda, ypač kai išsigąsta mašinos. Bet gerai kad policija už 100 metrų pameta tave, nes idiocidas neišvengiamas. Dar biškį užknisa kai sprintinu. Visi žmonės irgi pradeda bijoti, ir tupi už galvos susiėmę. Bet aš nemačiau tokio lygio žaidimo be bug'ų. Far Cry 5 buvo dar baisiau. Panašu kad žaidimai tapo per sudėtingi, kad kažkas galėtų padaryti kokybišką ir tokį sudėtingą. Vat dėl optimizavimo nesiskundžiu, nes grafika tikrai gerai atrodo. Dar džiaugiuosi tais 36 fps, kuriuos mano sena gpu vos išsteni. O dėl demo, it trailerių, tai jo trūksta visos metro sistemos. Arba bent jau aš neradau. Yra "teleportavimo" stotelės, kas turbūt yra labai supaprastinta metro versija. Bet su mašinom viskas gana gerai veikia. Turiu xbox3 pultelį, ir jį įsijungiau kai reikia kažką vairuoti, žaidimas iš kart į jį persimeta.