Ką parodė neonu švytintis skandalingiausias metų žaidimas? Davatkos liks šokiruotos, bet net ir jos patyliukais jį išbandys („Cyberpunk 2077“ apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2021-01-02 11:31
,, Žaidimas reikalauja tikrai nemenkų kompiuterio resursų, ir pasirodo, į „silpno kompiuterio“ sąvoką jau patenka ir žaidimų kompiuteris „Sony Playstation Slim“. Štai tau ir „pirk žaidimų kompiuterį – ir niekada nereikės rūpintis, kad žaidimas neis“. Yra besiskundžiančių, kad žaidimas stringa ir bandant žaisti baziniu „Playstation“ modeliu." Nesupratau, apie ka cia sneka autorius. PS4 standartinis kaip tik anksciau isleistas uz Slim versija, gelezis ju visiskai identiska, Slim turi dargi geresne wi fi korta ir didesni opcija didesnio HDD - iki 1TB (neturi tik optinio audio isejimo atskiro, kaip standartine versija, kas visai nesisije su vaizdu, ar veikimu zaidimo).
bahuriux 2021-01-02 11:53
Pabandžiau, ant PC bet man nepatiko, nors prieš tai buvau žaides deus EX ir panašius cyberpunk žaidimus. Su storyline ir grafika viskas gerai, viskas gražu, bet kažkas netaip pačioj žaidimo mechanikoj ir filosofijoj, tos "super galios" valdosi ypatingai komplikuotai ir ypatingai neintuityviai. O kai supratau kad, tai taspats kas deus EX, kai nėra vietos itemsas susidėlioti/susisandėliuoti (tiesiog kvaila, kai pradedi nuo to kas tilptu rankose ir baigi tuo kas tilptu fūroj), susinervinau ir išinstaliavau.
Sebastianas 2021-01-02 17:27
Man labiausiai nepatiko (ir po kokių keturių ar penkių valandų ištryniau) tai, kad pasaulis yra butaforinis ir net nesistengia žaidimo sistema "apgauti" žaidėjo, kad taip nėra. Dar pamenu kaip žaidimo kūrėjai prieš kelerius metus teigė, kad kiekvienas NPC turės atskirus veikimo režimus ir pan. Joa, kurgi.
Incognito 2021-01-02 17:32
O dar geriausia besiteleportuojanti policija
Incognito 2021-01-02 17:33
Šneka apie tai, kad PS4 ir Xbox bazinėms konsolėms nebuvo optimizuotas žaidimas (skaidrių šou), nepaisat to, kad vadybininkai visiems teigė, kad "it runs surprisingly well on consoles".
conjurer 2021-01-03 02:13
Čia labiau "itemai" pagal svorį, kaip elder scrools serijoje. Jau nuo Oblivion kažkaip pripratau, ir nebenervina. Taip tu neši absurdiškai daug daiktų, ir svorio (gal mažiau nei minecraft su 64 blokais aukso per slotą), bet jei nori kažko logistiškai komplikuoto yra "Death stranding". Bet kuriuo atveju čia yra RPG su savo pliusais ir minusais, bei gražesne grafika. Ir jis tikrai geresnis už fallout 4. Kažką daugiau sunkiai galiu pasakyt, nes su kiekvienu update vis prasčiau veikia, ir nežinau ar dėl to kad vis didėja išsaugoto žaidimo failas, ar dėl ko kito.
Sebastianas 2021-01-03 09:49
. O čia man užteko vien akim glipstelt, žinoma, žaidžiau su dar pradinės versijos pataisymais, tai gal ilgainiui kažką ir pataisė, nežinau.
bmk1245 2021-01-03 10:10
Klausimas: ar verta žaist (skalėje nuo 1 iki 5)?
Sebastianas 2021-01-03 10:13
Na, jeigu ištversi iki Johnny Silverhand atsiradimo žaidime, tai bus visai įdomus storylainas pasakojamas, bet, jeigu iki tol tavęs nesužavės, tai gal ir nesikankink
bmk1245 2021-01-03 10:30
OK, ainu DOS'inį Tank Wars žaist...
conjurer 2021-01-03 17:01
Nelabai pataisė, steame visada turiu naujausią versiją, daug kas taip pat. Bet labai sudominai, turiu tau klausimą, kuris žaidimas geriausiai apgauna? Kuriam pasaulis atrodo mažiausiai butaforinis?
Sebastianas 2021-01-03 18:05
Geras klausimas, kuris geriausiai apgauna... šiaip kiek paklausi, tiek skirtingų nuomonių bus. Į galvą šauna dabar pat Horizon: Zero Dawn ir Red Dead Redemption 2. Bet, kad ir tas pats CDPR kūrėjų Witcher 3: Wild Hunt. Daugelis NPC turi savo dienos/nakties režimus (pvz., pardavėjai baigia savo darbo laiką ir eina pas save į pirkias). Visa bėda (ar ne bėda) ta, kad nauja komanda kūrė Cyberpunk'ą. Senosios, kuri dirbo ties Witcher dalimis ir tais dviem ale kortų žaidimais nė kvapo (nebent management'as likęs).
conjurer 2021-01-03 18:53
Na ir Cyberpunke yra vietos kur dienos nakties rėžimo laikosi npc. Bent jau yra misijų, kurias reikia tam tikrame intervale daryt, nes npc tuo metu aktyvus. Bet gal ne tiek daug, ar ne taip pasistebi. Kas dar labai nerealistiška - kai pamatai gaujos ir policijos susišaudymą, kol tu neprisijungsi į kovą, turbūt ji niekada ir nesibaigs. Labai jaučiasi tas dalykas, kad visi dalykai žaidime reikalauja tavo veiksmo, ir savaime nesivysto. Bet tai padeda nepraleisti misijų. Esu žaidęs kelis open world žaidimus kur buvo daugiau užknisančių dalykų. Skyrime vieni banditai yra užėmę tiltą per kurį patogu eiti. Išžudau, pereinu. Užeinu už kampo, ir grįžtu, visi banditai grįžę į savo vietas. Kiekvieną kartą kai eidavau per tą tiltą tekdavo juos iškapoti, nes mokesčio tikrai kiekvieną kartą nemokėsiu, o nuolatinio bilieto jie nesiūlė. Tas labai erzino žaidime farcry2, nes visos priešų bazės atsigaudavo gana gretai. Kažkurią vietą gal 20 kartų sprogdinau, taip pat monotiniškai, vien tik todėl kad tai buvo geras praėjimas tarp zonų. Cyberpunke dar su šita problema nesusidūriau. Bet kas užknisa tai trafikas. Yra "matimo atstymas", kuriame mašinos yra tikros, bet už jo yra tik mašinų šviesos. Matai 20 galinių lempų ir galvoji kad bus kamštis, bet privažiuoji arčiau, ir ten matymo zonoje tėra viena mašina. Gal žiūrėti ir gražu, bet visiškai kvaila, ir pasimetu, nežinau ar toliau spausti 200 greičio vienetų, ar jau lėtint. Eiliniai npc cyberpunke labiausiai gadina tikrovės iliuziją. Vyksta susišaudymas, ir visi ramiai vaikšto aplink. O jei aš prabėgu pro juos nieko neužkliudydamas, visi tupiasi ir užsidengia rankom galvą, lyg aš būčiau koks monstras.
nzn 2021-01-04 10:02
Pražaidžiau šį žaidimą pilnai per GeforceNow, be jokių problemų. Žaidime yra daug gerų dalykų, bet ir matosi, kad labai daug iškirpta, gal net apie 50% viso žaidimo ir visos atviro pasaulio mechanikos. Bus nemažai nemokamų DLC su "nauju turiniu", kuris realiai buvo neužbaigtas ir iškirptas. Didžiausias žaidimo trūkumas, tai kad pagrindinė istorija super trumpa. Jeigu nedarytum side-questų ar gigs'ų tai ten kelios ilgesnės misijos ir žaidimas baigiasi.
HardAxe 2021-01-04 11:06
aš palauksiu kokio game of the year edition, tada išbandysiu. Žaisti du kartus neturiu laiko, tai kam bristi į nebaigtą reikalą...
conjurer 2021-01-04 17:00
https://www.youtube.com/watch?v=oTqf0OuY20c